Ιδού ο χαμηλότερος Σκαραβαίος στον κόσμο. Και ναι, κινείται! (vid)

Όταν τον πρωτοβλέπεις, είσαι σίγουρος ότι κάποιοι το παράκαναν. Λες ότι αποκλείεται να κινείται ένα τέτοιο κατασκεύασμα. Ουσιαστικά αντικρίζεις το πάνω μισό από ένα Volkswagen Beetle του 1974, το οποίο πλέον ονομάζεται Half Ass (γιατί άραγε…) κι αποτελεί δημιούργημα του κατασκευαστή αμαξωμάτων Steve Lodi. Ορίστε τα πειστήρια ότι μπορεί να κινηθεί, απολαύστε το εν δράσει:

Δεν περιμένατε βέβαια ότι θα ήταν ένα πλήρως λειτουργικό όχημα, έτσι; Ό,τι απέμεινε από το θρυλικό Σκαθάρι έχει φορεθεί σε ένα χειροποίητο πλαίσιο

από go-kart και παίρνει κίνηση από έναν κινητήρα 80 κ.εκ. από σκούτερ Honda Elite του 1993. Ο οδηγός δεν κάθεται και τόσο άνετα, αλλά έτσι κι αλλιώς το Half Ass δε χρησιμοποιείται καθημερινά. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε μια μάζωξη μοντέλων της VW στην Αμερική. Το περιβάλλον εργασίας του οδηγού:

Οι πιο μνήμονες από τους αναγνώστες θα θυμάστε ότι είχαμε παρουσιάσει ένα αντίστοιχα πετσοκομμένο Fiat Panda, το επονομαζόμενο Carmagheddon. Στο βίντεο των 12 λεπτών θα το δείτε να κινείται, αλλά κι όλη τη διαδικασία κατασκευής του!

The post Ιδού ο χαμηλότερος Σκαραβαίος στον κόσμο. Και ναι, κινείται! (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα