Επιτέλους, ένα Lexus που λατρεύει τα κατσάβραχα

Καθώς πρόκειται για τη Lexus εκδοχή του Toyota Land Cruiser 90, προφανώς κι η κίνηση εκτός δρόμου ήταν ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του GX470, συνεπικουρούμενης της πολυτέλειας Lexus. Αλλά κάποιος αγοραστής ήθελε το κάτι (πολύ) παραπάνω εκεί που τελειώνει η άσφαλτος. Είναι μοντέλο του 2003, ήταν προς πώληση στο Cars

& Bids και πωλήθηκε για 23.750 $ (23.600 €), έχοντας διανύσει 310.368 χλμ., οπότε είναι προφανές ότι η ελκυστικότητα αυτού του αυτοκινήτου δεν οφείλεται στα χαμηλά διανυθέντα χιλιόμετρα. Προφανώς προέρχεται από τις εκτεταμένες τροποποιήσεις που το έχουν μετατρέψει σε ένα ασταμάτητο όχημα εκτός δρόμου.

Οι ζάντες 17 ιντσών τοποθετούνται σε ελαστικά εκτός δρόμου 35 ιντσών, τα φαρδιά μπροστινά φτερά είναι McQueen Prototype Design κι η σχάρα οροφής της Califab. Όσον αφορά τον κινητήρα, πρόκειται για τον εργοστασιακό V8 των 4.7 λίτρων, ο οποίος στέλνει 238 ίππους και 434 Nm και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ σύμφωνα με την καταχώρηση, διαθέτει και κοντές σχέσεις.

The post Επιτέλους, ένα Lexus που λατρεύει τα κατσάβραχα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα