Δημοπρατείται το Volvo V70 Wagon του Fring από το Breaking Bad

Αν είστε λάτρης του Breaking Bad και του Better Call Saul , αυτό το Volvo V70 του 1998 μάλλον θα σας φαίνεται λίγο οικείο και θα έχετε απόλυτο δίκιο, καθώς αυτό το σουηδικό station οδηγήθηκε από τον Gustavo “Gus” Fring. Ενώ ένα οικογειακό Volvo φαίνεται σαν άκυρη επιλογή για έναν εστιάτορα και βασιλιά των ναρκωτικών, οι θαυμαστές της σειράς γνωρίζουν ότι ταιριάζει με τον ανεπιτήδευτο τρόπο ζωής του Fring που συνήθως πετάει κάτω από το ραντάρ τόσο της

αστυνομίας, όσο και της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών.

Η καταχώριση είναι λιτή όσον αφορά τις λεπτομέρειες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά σημειώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής του Breaking Bad, το αυτοκίνητο δόθηκε στον Giancarlo Esposito που έπαιξε τον Fring. Προφανώς το κράτησε κι εμφανίστηκε στην «τρίτη, τέταρτη, πέμπτη κι έκτη σεζόν του Better Call Saul ». Το V70 μπορεί τώρα να γίνει δικό σας και διαθέτει ένα σκούρο μπλε χρώμα με εξάκτινες ζάντες αλουμινίου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι σε άψογη κατάσταση για όχημα σχεδόν 25 ετών που δεν ήταν garage queen.

Μεταβαίνοντας στην καμπίνα, θα βρείτε μπεζ δερμάτινες επενδύσεις, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού και CD player. Τα παραπάνω πλαισιώνονται με κλιματισμό καθώς κι ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές. Κάτω από το καπό, το μοντέλο φέρεται να έχει έναν πεντακύλινδρο κινητήρα 2.3 λίτρων. Αυτό φαίνεται λίγο ασυνήθιστο καθώς το αμερικάνικων προδιαγραφών V70 GLT του 1998 ήταν εξοπλισμένό με έναν υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο 2.4 λίτρων που απέδιδε 193 ίππους και 270 Nm ροπής. Να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος; Ανεξάρτητα από τον κυβισμό και τις επιδόσεις του κινητήρα, αυτό που μετράει είναι ότι μπορείτε να βάλετε στο γκαράζ σας έναν πραγματικό πρωταγωνιστή.

The post Δημοπρατείται το Volvo V70 Wagon του Fring από το Breaking Bad appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα