Μπαμπάς κατασκευάζει ξύλινο ηλεκτρικό τανκ για τον γιο του (vid)

Η ND Woodworking Art κατασκευάζει απίστευτα λεπτομερή ξύλινα οχήματα, αλλά αυτό που τα διαφοροποιεί είναι ότι οι δημιουργίες είναι αντίγραφα σε φυσικό μέγεθος κι ότι είναι οδηγήσιμα. Ευχάριστη λεπτομέρεια ότι το κίνητρο δεν είναι το κέδρος αλλά η άδολη αγάπη ενός πατέρα για τον γιο του. Τώρα, ο στοργικός πατέρας – καλλιτέχνης αξιοποίησε το ταλέντο του κατασκευάζοντας ένα σουηδικό τανκ STRV 103 σε φυσικό μέγεθος, όπως αυτό παρουσιάζεται στο βιντεοπαιχνίδι World of Tanks.

BMW

M5 V10 πολτοποιείται κάτω από τις ερπύστριες τανκ (vid)

Η κατασκευή ξεκινά με πλαίσιο από χάλυβα και στη συνέχεια, προστέθηκε ένας ηλεκτροκινητήρας, μια μέθοδο παρόμοια με προηγούμενες δουλειές της ND Woodworking Art. Πού να μπλέκεις τώρα με θερμικά μοτέρ σε ένα όχημα που δεν έχει σκοπό να καλύψει μεγάλες αποστάσεις; Έχουμε ξαναφιλοξενήσει έργο του, οι μνήμονες θα θυμάστε την ξύλινη Lamborghini. Όταν το όχημα είναι πλέον λειτουργικό, γίνεται η πρώτη δοκιμή στη γειτονιά για να διαπιστωθεί αν όλα έχουν κουμπώσει σωστά.

Στη συνέχεια, η ομάδα κατασκευάζει ένα μεταλλικό πλαίσιο για την υπερκατασκευή της δημιουργίας και καθώς το σουηδικό STRV 103 δεν έχει πυργίσκο (ίσως το μοναδικό τανκ αυτού του τύπου από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου), αυτό απλουστεύει τη δουλειά της ND Woodworking Art. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός τού προσέδωσε χαμηλότερο προφίλ από τα περισσότερα άρματα μάχης, καθιστώντας το πιο εύκολο να κρυφτεί και πιο δύσκολο να στοχευτεί.

Πλέον έχει έρθει η ώρα να ντυθεί εξωτερικά με ξύλινα πάνελ κομμένα και ραμμένα πάνω του. Η διαδικασία μοιάζει με τη συναρμολόγηση ενός μεγάλου, τρισδιάστατου παζλ. Κομμάτι-κομμάτι, το τανκ αρχίζει να παίρνει μορφή καθώς οι δεξιοτέχνες κατασκευάζουν αξεσουάρ όπως εξωτερικά ντεπόζιτα και φτυάρια από ξύλο.

Το Tesla Model 3 μεταμορφώνεται σε ηλεκτρικό τανκ έξι τόνων

Επιτέλους το τανκ είναι έτοιμο κι ο πατέρας βγαίνει για μια βόλτα με τον γιο του. Το μπροστινό μέρος χαμηλώνει υδραυλικά, διευκολύνοντας την επιβίβαση και την αποβίβαση. Ως ηλεκτρικό όχημα, αν και με περιορισμένη αυτονομία, έχει επαρκή ισχύ. Μην περιμένετε βέβαια ότι θα συνθλίψει αυτοκίνητα, ότι θα ανέβει σκαλοπάτια κι ότι θα στρίψει σαν πραγματικό τανκ. Στον δρόμο, πατέρας και γιος χαιρετούν τους περαστικούς καθώς περνούν. Για το αγόρι, που λατρεύει τα τανκς, είναι σαν να βρίσκεται επικεφαλής της δικής του παρέλασης.

The post Μπαμπάς κατασκευάζει ξύλινο ηλεκτρικό τανκ για τον γιο του (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα