Αρκούδα κλειδώνεται μέσα σε Corolla και κατατρώει το εσωτερικό

Αν νομίζετε ότι ο κανακάρης σας κάνει ζημιές μες στο αυτοκίνητο, ίσως απογοητευτείτε όταν μάθετε ότι υπάρχει ένας τύπος επιβάτη ακόμη χειρότερος για το εσωτερικό ενός οχήματος: μια άγρια ​​αρκούδα! Αυτό έμαθε με τον δύσκολο τρόπο μια γυναίκα πρόσφατα στη λίμνη Tahoe, όταν μια αρκούδα κλείστηκε κατά λάθος μέσα στην Toyota Corolla της. Αυτό που αρχικά έμοιζε με ένα διασκεδαστικό πλάνο του ζώου πίσω από το τιμόνι, γρήγορα πήρε καταστροφικές διαστάσεις καθώς το ζώο εκνευρίστηκε από την αυτούσια φυλάκισή του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που τράβηξε η ιδιοκτήτης του οχήματος, η αρκούδα αρχίζει να σκίζει την επένδυση σε όλο το εσωτερικό. Τη βλέπουμε να μασάει κομμάτια από τα πλαστικά της πόρτας κι άλλα τμήματα του εσωτερικού και γενικά δεν είναι καλός επιβάτης. Ωστόσο, ίσως το χειρότερο από όλα είναι που αφοδεύει στο πίσω κάθισμα…

Σοφά, η γυναίκα δεν προσπάθησε να απελευθερώσει η ίδια την αρκούδα από το αυτοκίνητο, αλλά κάλεσε τις Αρχές. Μόλις έφταση η Αστυνομία, τύλιξαν ένα σχοινί στο χερούλι για να ανοίξουν την πόρτα από απόσταση. Αυτό επέτρεψε στην αρκούδα να βγει και να τρέξει μακριά.

Αφού η αρκούδα έχει φύγει με ασφάλεια, η γυναίκα μάς δείχνει την έκταση της ζημιάς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της και τα πράγματα δεν είναι καλά. Οι επενδύσεις και στις δύο πόρτες είναι κομματιασμένες κι είναι εκπληκτικό το πόση ζημιά μπορεί να προκαλέσει ένα άγριο ζώο σε απόγνωση. Ευτυχώς, σε δεύτερο βίντεο ενημερωνόμαστε ότι η ασφαλιστική εταιρία συμφώνησε να αναλάβει την αποκατάσταση της ζημιάς και να παράσχει αυτοκίνητο ενοικίασης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φιλοξενούμε άτακτα ζωάκια: το περασμένο φθινόπωρο, είχαμε δημοσιεύσει την είδηση όπου ένας σκίουρος είχε επιλέξει το μηχανοστάσιο ενός Subaru Forester για να κρύψει 558 καρύδια για τον επερχόμενο χειμώνα.

The post Αρκούδα κλειδώνεται μέσα σε Corolla και κατατρώει το εσωτερικό appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα