Αυστραλέζικο Gymkhana βίντεο γυρίζεται μες σε γηροκομείο (vid)

Η Αυστραλία είναι μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη αγάπη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται κι από το πιο πρόσφατο διαφημιστικό βίντεο της Supercheap Auto. Οι περισσότεροι γνωρίζετε Αυστραλούς πιλότους της F1 όπως ο Oscar Piastri κι ο Mark Webber, αλλά κι ο εκλιπών Jack Brabham, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμα τοπικές μορφές αγώνων κι οι αντίστοιχοι ήρωές τους. Εκτός από τη φιλοξενία του Grand Prix της Αυστραλίας,

του MotoGP και του Bathurst 1000, η ​​Αυστραλία έχει τουλάχιστον δέκα ακόμα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα που διοργανώνονται κάθε χρόνο κι αρκετοί από τους τοπικούς ήρωες παρελαύνουν στο παρακάτω βίντεο που ονομάζεται Retirement Rampage.

Η Supercheap Auto παράγει αυτά τα διαφημιστικά βίντεο από το 2015 και μοιάζουν αρκετά με τη διάσημη αμερικάνικη σειρά Gymkhana (με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Ken Block και, πιο πρόσφατα, τον Travis Pastrana) αλλά με περισσότερο σαφή πλοκή και δράση. Όλα στηρίζονται σε ένα ευφάνταστο σενάριο, δεν είναι απλώς κόλπα και drift για εντυπωσιασμό.

Αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έντυσαν τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές, αγωνιζόμενους και YouTubers της Αυστραλίας ως ογδοντάχρονους, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο διαγωνισμό Bingo που ξεκίνησε νωρίτερα από ό,τι έπρεπε μες στο γηροκομείο τους. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν οι μουσικοί Carl Cox, Al και Woody από το The Skid Factory και Marty και Moog από το YouTube κανάλι Mighty Car Mods. Οι οδηγοί περιλαμβάνουν τους James Moffat (International V8 Supercars Championship), Matt Mingay (Super Trucks), Molly Taylor (WRC Rally Driver και πρωταθλητής στην Extreme E), Dave Reynolds (Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Supercars και Bathurst 1000) και Chaz Mostert (Australian Supercars Championship). Καλή σας διασκέδαση και καλά στερνά!

The post Αυστραλέζικο Gymkhana βίντεο γυρίζεται μες σε γηροκομείο (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα