Land Rover Defender 130: το απόλυτο αγρίμι για οκτώ άτομα!

Η φωτογραφία teaser δείχνει το 4×4 στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή σε αμμόλοφους. Και στη φυσική του αγορά, δηλαδή την αραβική, εκεί που σημειώνει τις περισσότερες πωλήσεις. Ενώ η άμμος κρύβει το μεγαλύτερο μέρος του προφίλ, μπορούμε να δούμε καθαρά το επιπλέον μήκος της οροφής και του πίσω πλαϊνού παραθύρου. Αναμενόμενα, το Defender 130 μοιράζεται τα περισσότερα από τα πάνελ του αμαξώματος του με την υπόλοιπη γκάμα του Defender, αν και θα διαθέτει μεγαλύτερο μεταξόνιο και μακρύτερο πίσω πρόβολο, όπως είδαμε και σε προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Το εικονιζόμενο

όχημα έχει λευκή βαφή σε συνδυασμό με ασημί πινελιές και ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων. Το θρυλικό τετρακίνητο αναμένεται να έχει μήκος 5.100 χιλιοστά, δηλαδή 342 περισσότερο από το πεντάθυρο Defender 110 και εντυπωσιακά 777 χιλιοστά περισσότερο από το τρίθυρο Defender 90.

Η Land Rover επιβεβαίωσε ότι το Defender 130 θα έχει οκτώ θέσεις σε διάταξη 2-3-3. Υποθέτουμε ότι το επιπλέον μήκος θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια για τη δεύτερη και τρίτη σειρά, καθώς κι αυξημένο χώρο αποσκευών. Οι κινητήρες πιθανότατα θα είναι κοινοί με την υπόλοιπη γκάμα του Defender, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρότερου Defender V8 με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0 λίτρων, απόδοσης 525 ίππων και 846 Nm ροπής.

Τα βιβλία παραγγελιών για το Defender 130 θα ανοίξουν την Τρίτη, 31 Μαΐου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται εντός Αυγούστου του 2022.

The post Land Rover Defender 130: το απόλυτο αγρίμι για οκτώ άτομα! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα