Lambo Countach σε Verde χρώμα με μπρονζέ ζάντες: ζηλεύουμε!

Καθώς τα πρώτα δείγματα της νέας Lamborghini Countach LPI 800-4 παραδίδονται στους τυχερούς ιδιοκτήτες τους, ένα μοντέλο από τον Καναδά ξεχωρίζει από το πλήθος. Με ανώτατο όριο παραγωγής τις μόλις 112 μονάδες σε ολόκληρο τον κόσμο (κι ενώ όλες έχουν ήδη προπουληθεί), το ιταλικό V12 supercar είναι εξαιρετικά σπάνιο αλλά κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Η συγκεκριμένη Countach έφτασε στην αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Vancouver

του Καναδά κι είναι φινιρισμένη σε Verde Abete, ένα βαθύ πράσινο που θυμίζει το British Racing Green, σε συνδυασμό με ένα σετ μπρονζέ τροχών. Όπως συμβαίνει και σε πολλές ακόμα σύγχρονες Countach LPI 800-4, αντίστοιχος συνδυασμός υπήρχε και στην αυθεντική Countach.

Για να ταιριάζουν με τους τροχούς, καλαίσθητες χάλκινες πινελιές διακοσμούν διάφορα σημεία σε όλο το αμάξωμα, όπως το πορτάκι του ντεπόζιτου καυσίμου, τους καθρέφτες και το λογότυπο. Στο εσωτερικό, το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας είναι επενδεδυμένο με πορτοκαλί-καφέ δέρμα, που κάνει όμορφη αντίθεση με το μαύρο χρώμα, δημιουργώντας ένα αριστοκρατικό πιλοτήριο για να απολαύσετε το ρετρό-φουτουριστικό ιταλικό υπεραυτοκίνητό σας.

Η καρδιά της Countach LPI 800-4 είναι το ίδιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που συναντάμε στη Sian FKP 37, το οποίο με τη σειρά του βασίζεται στον κινητήρα της Aventador. Συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα 48 V με τον ατμοσφαιρικό V12 των 6.5 λίτρων για να παράξει συνολικά 814 ίππους στις 8.500 σαλ., επιτρέποντας επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2.8″ και τελική ταχύτητα 335 χλμ/ώρα. Μπορεί να χρησιμοποιεί υβριδική τεχνολογία, αλλά μην περιμένετε θαύματα: η εργοστασιακή κατανάλωση είναι 19.5 λίτρα στα 100 χλμ., ενώ οι ρύποι φτάνουν τα 440 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

The post Lambo Countach σε Verde χρώμα με μπρονζέ ζάντες: ζηλεύουμε! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα