Ποια γνωστή εταιρεία φέρνει το Carsharing στην Ελλάδα;

H εταιρεία δραστηριοποιείται σε 14 πόλεις και διαθέτουν στόλο 22.000 αυτοκινήτων και πελατειακή βάση που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια χρήστες!

Η γνωστή ασφαλιστική εταιρεία Anytime φαίνεται ότι διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες και αναζητά συνεργάτες στην Ελλάδα για το νέο της εγχείρημα.

Ο

λόγος για τη νέα υπηρεσία που θέλει να λειτουργήσει στην Ελλάδα με την ονομασία Anytime Carsharing την οποία και λειτουργεί ήδη σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά και μη κράτη.

Μάλιστα έχει αναρτήσει και σχετική αγγελία στο Linkedin στην οποία αναγράφει χαρακτηριστικά:

«Έχετε σκεφτεί να επεκτείνετε την επιχείρησή σας στον πολλά υποσχόμενο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της οικονομίας κοινής χρήσης;

Λοιπόν, έχουμε μια προσφορά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Η Anytime Carsharing επεκτείνεται στην Ελλάδα και αναζητά μια αποκλειστική συνεργασία franchise για την κορυφαία στην αγορά υπηρεσία carsharing στην Αθήνα. Χρησιμοποιήστε την πολυετή εμπειρία μας σε πολλές παγκόσμιες αγορές προς όφελός σας. Ας φτιάξουμε μαζί μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Ενδιαφέρεστε για όρους και προϋποθέσεις; Κάντε κλικ, συμπληρώστε τη φόρμα και ο διευθυντής franchise μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Παρακαλούμε δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε.

Το Carsharing είναι μια υπηρεσία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτου που λειτουργεί με το μοντέλο «pay-as-you-drive». Λειτουργεί ως δημοφιλής εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή ιδιοκτησία αυτοκινήτου.»

Η Anytime Carsharing αναπτύσσεται από το 2015 με επιτυχία στις υπηρεσίες Carsharing και σήμερα λειτουργεί υποκαταστήματα στην Τσεχία, στην Ταϊλάνδη και στο Καζακστάν. Μαζί με την «αδελφή» της εταιρεία δραστηριοποιούνται σε 14 πόλεις και διαθέτουν στόλο 22.000 αυτοκινήτων και πελατειακή βάση που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια χρήστες!

Αυτήν τη στιγμή ο όμιλος αναζητά νέους franchisees για να ενωθούν μαζί της από όλο τον κόσμο.

H αντίστοιχη υπηρεσία της Anytime στην Τσεχία έχει ήδη ανακοινώσει και δελεαστικές προσφορές για τις αργίες του Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα για την Πρωτομαγιά αλλά και για τις 8 Μαΐου «Ημέρα της Νίκης» προσφέρει τα οχήματά της για ενοικίαση με έκπτωση 50% υπό την προϋπόθεση ότι θα κλειστούν για τουλάχιστον 2 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα