Formula 1: Αυτό είναι το grid του Grand Prix Ιαπωνίας

Το Grand Prix στην πίστα της Suzuka είναι προ των πυλών και μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, η Red Bull Racing εκκινεί έχοντας πλεονέκτημα!

Για τέταρτη φορά σε ισάριθμες μάχες για την pole position μέσα στο 2024, ο Max Verstappen ήταν αυτός που πανηγύρισε. Και το έκανε για 66 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Μόνο που σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, αυτός που πήγε να του κλέψει την pole δεν ήταν αντίπαλος αλλά ο teammate του, Sergio Perez.

Έτσι η αυστριακή

ομάδα «κλείδωσε» την πρώτη σειρά του grid του Grand Prix Ιαπωνίας αλλά πίσω της θα εκκινήσουν αρκετοί οδηγοί που ευελπιστούν να φέρουν τα πάνω-κάτω σε ρυθμό αγώνα.

Στη δεύτερη σειρά θα είναι οι δύο πιο ιστορικές ομάδες του σπορ: η McLaren με τον Lando Norris και η Scuderia Ferrari με τον Carlos Sainz - τον νικητή στον αγώνα της Αυστραλίας.

Πίσω τους θα είναι η Aston Martin του Fernando Alonso και η McLaren του Oscar Piastri που έκλεισε τα 23! Όσο για τις Mercedes, θα έχουν ανάμεσά τους τη Ferrari του Charles Leclerc.

Αναλυτικά το grid:

To Grand Prix Ιαπωνίας θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+, με το Formula 1 Show να ξεκινά στις 7.10 το πρωί ώρα Ελλάδας. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στις 8.

Το Grand Prix της Suzuka θα μεταδοθεί και από τον ΑΝΤ1, ετεροχρονισμένα, με «εκκίνηση» στις 16.30 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα