Υδροναύτες: εθελοντική δράση στην παραλία «Λάμπρου» Βουλιαγμένης

12:11 23/6/2012 - Πηγή: Econews

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της εκστρατείας «Φωνή Βυθού», διοργανώνει εθελοντική δράση στην παραλία απέναντι από την λίμνη της Βουλιαγμένης (Παραλία Λάμπρου) την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 10.00.

Μια περιοχή ιδιαίτερα αγαπητή στους αυτοδύτες αλλά και στους κολυμβητές που την επιλέγουν όλους τους μήνες του χρόνου, δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί και

φέτος από το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ.

Οι ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ επιστρέφουν λοιπόν στην παραλία του «Λάμπρου» και θέτουν στόχο όχι μόνο την απομάκρυνση των μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των ακτογραμμών της περιοχής, αλλά και ιδιαίτερα επιβαρυντικών υλικών που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στους βυθούς, τα οποία και θα πάρουν τον μοναδικό δρόμο που τους αξίζει, αυτόν της ανακύκλωσης!

Δεν σταματούν όμως εδώ και ελπίζουν με τη συμμετοχή των εθελοντών επιφανείας να «σαρώσουν» ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο για να κάνουν ομορφότερη μια από τις πιο φιλικές και όμορφες παραλίες της Βουλιαγμένης.

Παράλληλα με τη δράση, το επιστημονικό τμήμα της οργάνωσης θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Οι ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ μας περιμένουν όλους, είτε με τον καταδυτικό μας εξοπλισμό, είτε με τα πινέλα και τα χρώματά μας, μα προπάντων με την καλύτερη μας διάθεση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αφήσουμε κάτι πολύ ομορφότερο και καθαρότερο από αυτό που θα βρούμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα