Οικιακά φωτοβολταϊκά: συνεργασία FRG-PRAKTIKER-EUROBANK

Η FRG εξειδικευμένη εταιρία στο χώρο της ενέργειας και των χρηματοδοτικών υπηρεσιών, ενώνει τις δυνάμεις της με την PRAKTIKER Hellas και την EUROBANK EFG.

Η συνεργασία αυτή στηριζόμενη στη φιλοσοφία «1 στάση από εσάς 5 βήματα από εμάς», θα προσφέρει στον καταναλωτή που επισκέπτεται το κατάστημα της PRAKTIKER

ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειών για τα οικιακά φωτοβολταϊκά.

Το πακέτο περιλαμβάνει ενημέρωση, αυτοψία χώρου, χρηματοοικονομική και τεχνική μελέτη, διαδικασίες υλοποίησης και εγκατάσταση.

Για το λόγο αυτό στο κατάστημα PRAKTIKER της Πάτρας έχει τοποθετηθεί ένα καλαίσθητο περίπτερο, όπου οι άνθρωποι της FRG θα παρέχουν συμβουλές και προτάσεις στο ενδιαφερόμενο κοινό. Παράλληλα θα παρουσιάζουν και το ειδικό τραπεζικό προϊόν της EUROBANK EFG «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά» που χρηματοδοτεί την αγορά και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σπίτια.

Ο χώρος της ενέργειας και ειδικότερα των φιλικών μορφών της, αποτελεί κύριο στόχο των επιχειρηματικών δράσεων της FRG για τα επόμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό πραγματοποίησε αυτή την ισχυρή συνεργασία με τους πρωτοπόρους της αγοράς.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα