Γαρίδες με λαχανικά, χουρμάδες και πικάντικο αβοκάντο

17:13 17/2/2012 - Πηγή: Econews

Στα μέτρα που έχουν ληφθεί και στα σκληρότερα που αναμένονται δεν περιλαμβάνεται η ερωτική διατίμηση.

Υποθέτω λοιπόν, πως η ευρηματική, ευφάνταστη και αναμφίβολα αποτελεσματική ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να εξαφανίσει από την αγορά και την ανθρώπινη συμπεριφορά το ερωτικό παιχνίδι, θεωρώντας το για παράδειγμα οικονομικά δαπανηρό και χρονοβόρο, μια και ίσως σπαταλάει την πολύτιμη στις μέρες μας ενέργεια των πολιτών σε μη παραγωγική (με την έννοια της αποτιιμήσιμης σε νόμισμα) για την χρεωμένη χώρα δραστηριότητα.

Και παρότι μη παραγωγικό, μάλλον δεν φαίνεται να θεωρείται ούτε

επικίνδυνο για την δημόσια υγεία όπως το τσιγάρο ή τα ναρκωτικά, αφήστε που και όταν χρησιμοποιεί κρεβάτι, μόνον σε εξτρίμ φετιχιστικές περιπτώσεις αυτό απαιτεί να είναι αυθεντική κλίνη δημόσιου νοσοκομείου.

Χωρίς να παραβλέπω την μαεστρία της ηρωικής πολιτικής σκηνής, με την οποία χειρίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια την καυτή ελληνική κατάσταση δίνοντας πραγματικές και βιώσιμες λύσεις ώστε να μην πηγαίνουμε αδιάβαστοι από μνημόνιο σε μνημόνιο και απ’ το κακό στο χειρότερο (το χείριστο δεν ήρθε ακόμη), υποστηρίζω ότι “προς τιμή τους” σε όσα έσωσαν με νύχια και με δόντια στο τραπέζι των πρόσφατων διαπραγματεύσεων οι ικανότατοι και διόλου παρτάκηδες αρχηγοί των κομμάτων, περιλαμβάνεται και η μη φορολόγηση του σεξ μετά των foreplay και των after τζουγου-τζουγου, εάν και όπου υπάρχουν.

Ελέχθη δε, πως αυτό συνέβη για δυο σημαντικούς λόγους: πρώτος λόγος, γιατί η εν λόγω πράξη θεωρήθηκε φτηνή και, σε τέτοιες μέρες ζόρικες, πιο βασική για την ανθρώπινη ύπαρξη από το φαγητό… Κι ο δεύτερος λόγος: φευ, επειδή ακριβώς, ρεαλιστικά, ένα τόσο δίκαιο και ευαίσθητο κοινωνικά κράτος όπως το ελληνικό, θα ήταν δύσκολο να στηρίξει και να πραγματώσει σε ευρεία κλίμακα ένα φιλόδοξο και αγαπησιάρικο πλάνο, που θα είχε στόχο να μοιράζει στους πολίτες π.χ. φιλιά και αγγίγματα, ερωτικούς εναγκαλισμούς και -έστω περιστασιακούς- οργασμούς αλλά με …κουπόνια, όπως κατ’ αναλογία γίνεται πια με το συσσίτιο για τους πεινασμένους στο κέντρο της Αθήνας ή με το γάλα στα σχολεία για να μην λιποθυμούν οι μαθητές.

Οπότε έχοντας κατά νου πως όλα βαίνουν σούπερ καλώς και όντας απερίσπαστη από τα τεκταινόμενα και τα πιθανολογούμενα περί αφίξεως ημερών αναλόγων κατοχής (την οποία προφανώς δεν γνωρίζω αλλά) που κάποιοι αφελείς ή φεγγαρολουσμένοι τολμούν να υπαινίσσονται πως έρχονται, χωρίς φόβο, άγχος και δεύτερη ή τρίτη σκέψη (λέμε τώρα), συνδράμω στο παντεσπανικό μενού κάνοντας την εδώ συνταγή για πρώτο πιάτο.

Λέγεται πως η κατανάλωση αβοκάντο τονώνει την ερωτική διάθεση και πως οι γαρίδες συγκαταλέγονται στα αφροδισιακά. Το σίγουρο είναι πάντως πως και τα δυο παρέχουν στον οργανισμό την βιταμίνη Β6, το ίδιο δε κάνουν τα καρότα και ο αρακάς. Άρα εμμένω στην επιστημονική προσέγγιση που λέει ότι το σύμπλεγμα βιταμινών B παίζει ενεργό ρόλο στη λειτουργία των νευροδιαβιβαστών που συμμετέχουν στη σεξουαλική διέγερση. Av πάλι βρίσκετε χαλαρή την υποστήριξη της ένταξης της συνταγή

Keywords
Τυχαία Θέματα