Φωτοβολταϊκά: συμφωνία Krannich Solar-Suntech για πάνελ 120 MW

16:54 30/5/2012 - Πηγή: Econews

Η Suntech, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ σε παγκόσμια κλίμακα και η Krannich Solar, κορυφαία γερμανική εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκων συστημάτων, ανακοίνωσαν συμφωνία προμήθειας φωτοβολταϊκών
πάνελ συνολικής ισχύος 120MWp για το έτος 2012.

Σύμφωνα με τους όρους, επικυρώνεται η εδραίωση της μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, με σκοπό

την παροχή υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκών πάνελ στους επαγγελματίες εγκαταστάτες σε όλη την Ευρώπη και την Αυστραλία.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχουμε εντοπίσει μία τάση, όπου οι τελικοί καταναλωτές επιλέγουν δοκιμασμένα και αξιόπιστα προϊόντα για την διασφάλιση των επενδύσεών τους.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vedat Guergeli, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Suntech Europe.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ενίσχυση της στενής συνεργασίας μας με την Krannich Solar, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια πεποίθηση για την ποιότητα και την απόδοση των προϊόντων και είμαστε επικεντρωμένοι στην ενίσχυση της τοπικής παρουσίας αλλά και της εμπιστοσύνης των καταναλωτών».

Η Krannich Solar ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη. Πριν από κάθε προμήθεια οι αγοραστές της Krannich Solar διεξάγουν τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Οποιοδήποτε προϊόν επιλέγεται να προστεθεί στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας έχει προηγουμένως εξετασθεί εξονυχιστικά και έχει λάβει έγκριση ποιότητας.

«Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα άριστης ποιότητας και απόδοσης, και πιστεύουμε ότι αυτό αποτελεί το κλειδί της επιτυχημένης πορείας μας» έσπευσε να τονίσει ο Kurt Krannich, ιδρυτής της εταιρείας Krannich Solar.

“Θεωρούμε πολύ σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τους πλέον επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές, όπως η Suntech, οι οποίοι φημίζονται για την αξιοπιστία και την άριστη ποιότητα των προϊόντων τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα