Φωτοβολταϊκά: η Upsolar παρέδωσε πλαίσια 1,2 ΜW στην RSEnergy Hellas

09:24 13/6/2012 - Πηγή: Econews

Η Upsolar, μία εκ των κορυφαίων παγκοσμίως παραγωγός φωτοβολταϊκών πλαισίων, ανακοίνωσε την Τρίτη 12 Ιουνίου μια σημαντική συμφωνία προμήθειας στην Ελλάδα, παραδίδοντας 1,2 MW  φωτοβολταϊκών πλαισίων στην RSEnergy Hellas Solartechnik Ltd. (RSEnergy), μία από τις σημαντικότερες EPC (εταιρεία μελέτης, προμήθειας,

κατασκευής) εγχώριες εταιρίες

Εντός μόλις δύο ετών, η Upsolar Greece έχει σημειώσει ραγδαία πρόοδο σε τοπικό επίπεδο, αποστέλλοντας ένα σύνολο 33 MW ΦΒ πλαισίων, από τη στιγμή της πρώτης πώλησής της τον Μάρτιο του 2010. Διαθέτοντας πλαίσια με πιστοποίηση (από το Industrial Certificate for Mechanics ICIM) “Made in EU” («κατασκευασμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση») , οι πελάτες της Upsolar αποκτούν επιπλέον κίνητρα για την υλοποίηση ΦΒ έργων σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

“Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ως ευρωπαϊκό γραφείο κατορθώσαμε να αυξήσουμε τον όγκο προμηθειών στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας πλαίσια κατασκευασμένα από εγχώριες πρώτες ύλες γεγονός το οποίο καθιστά τις ΦΒ εγκαταστάσεις οικονομικά ανταγωνιστικές και βιώσιμες ,” δήλωσε ο Enrico Carniato, Διευθυντής Πωλήσεων της Upsolar για την Ευρώπη .

“Επειδή τα πλαίσια της εταιρίας μας είναι “Made in EU”, προσφέρουν 10% επιπλέον bonus από την εγγυημένη ταρίφα (εγγυημένη τιμή πώλησης) , γεγονός για το οποίο πρωτοπόρες EPC εταιρείες όπως η RSEnergy έχει επιλέξει τα προϊόντα μας αφενός μεν λόγω της ποιότητας και αφετέρου λόγω των χαμηλού-κόστους υλικών.”

Η RSEnergy, μια εταιρία που προσφέρει «με το κλειδί στο χέρι»/ετοιμοπαράδοτα ΦΒ συστήματα, επέλεξε την χρησιμοποίηση των ΦΒ πλαισίων της Upsolar για την υλοποίηση εγκαταστάσεων σε αγροτεμάχια και σε βιομηχανικές στέγες, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

“Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Upsolar μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μέγιστης απόδοσης ΦΒ συστήματα σε ανταγωνιστικό κόστος” δήλωσε ο κος. Müller-Polyzos, CEO της RSEnergy. “Τα ΦΒ πλαίσια της Upsolar συναρμολογούνται από υψηλής ποιότητας , παγκοσμίου προελεύσεως εξαρτήματα όπως κουτιά διακλάδωσης (junction boxes) της Ελβετικής εταιρείας Huber Suhner.

Η προσήλωση στην ποιότητα της Upsolar αντικατοπτρίζεται μέσω της ασφάλισης PowerGuard, το οποίο υποστηρίζεται από ένα δίκτυο διεθνών παρόχων ασφαλιστικών υπηρεσιών. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η εγγύηση για τους πελάτες μας δεν ακυρώνεται, ανεξαρτήτως εάν η Upsolar θα εξακολουθήσει να υφίσταται ή όχι, προσφέροντας έτσι πλήρη ασφάλεια για μια μακροχρόνια επένδυση .”

Keywords
Τυχαία Θέματα