Δενδροφύτευση στην Πεντέλη από ΟΠΑΠ

Με συμμετοχή πολλών εργαζομένων της ΟΠΑΠ και μελών των οικογενειών τους έγινε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου δενδροφύτευση τμήματος της Πεντέλης, στην περιοχή του Νταού, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την «Αρκτούρο», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία για την Προστασία της Άγριας Ζωής και του Φυσικού Περιβάλλοντος.

Οπως επισημαίνεται

σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα αναδάσωσης, το οποίο σκοπό έχει την αποκατάσταση του φυσικού οικοσυστήματος της περιοχής και τη συγκράτηση του εδάφους, γίνεται με την οικονομική ενίσχυση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πρόγραμμα της οποίας εντάσσονται και σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις.

Η «Αρκτούρος», εδώ και τρία χρόνια υλοποιεί αναδασώσεις στην Αττική με σκοπό την αποκατάσταση και προστασία πολύτιμων δασικών εκτάσεων της χώρας μας, οι οποίες καταστράφηκαν από μεγάλες πυρκαγιές.

Για τη δενδροφύτευση στην Πεντέλη η κ. Ευαγγελία Λάμπρου, προϊσταμένη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ Α.Ε. υπογράμμισε ότι «η εθελοντική συνεισφορά των εργαζομένων στηνΟΠΑΠ, επιδιώκει, εκτός των άλλων, να βρει μιμητές μεταξύ των μικρών παιδιών, που βλέποντας τους μεγαλύτερους μπορούν να γίνουν υπεύθυνα και δραστήρια».

Ο Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Στέλιος Χειλαδάκης, ευχήθηκε «να συνεχιστούν αυτές οι δράσεις», ενώ η προϊσταμένη των Διεθνών Σχέσεων κα Κατερίνα Τζήκα υπογράμμισε ότι «ο εθελοντισμός είναι μία από τις βασικές αξίες και η ΟΠΑΠ στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα