SAPT Hellas: Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 12 Δεκεμβρίου – Βοηθήστε τα αδέσποτα!

Η SAPT Hellas (Stray Action – Pet Therapy Hellas, Αστική-Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) διοργανώνει το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην ιστορία της.

Φιλόζωες και φιλόζωοι είναι ευπρόσδεκτοι στο «The Fitting Room» (Καρνεάδου 12, Κολωνάκι) την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 11πμ ως τις 6μμ.

Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα της SAPT και να αγοράσoυν χειροποίητα κεραμικά, γούρια, αξεσουάρ και χειροποίητες λιχουδιές για σκύλους

φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές!

Επίσης θα διατίθενται βιβλία, ρούχα, διακοσμητικά, τσάντες και μπιζού, και άλλα πολλά μικροαντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σκοπός του bazaar είναι η ενίσχυση των τριών εθελοντικών προγραμμάτων της SAPT Hellas: «Εκστρατεία Ενημέρωσης» σε σχολεία, «Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής» προς άτομα με αναπηρίες αλλά και τις «Ειδικές Υιοθεσίες» , που βοηθούν σκύλους ή ανθρώπους με αναπηρίες να βρουν το ταίρι τους!

Προβλέπεται, ακόμα, δωρεάν face painting για όλους τους μικρούς μας φίλους!

Η SAPT ζητάει την βοήθεια όλων: κάτι άχρηστο για εμάς μπορεί να είναι θησαυρός για κάποιον άλλον! Γίνονται δεκτές λοιπόν δωρεές μεταχειρισμένων ή καινούργιων μικροαντικειμένων από ιδιώτες ή καταστήματα για την ενίσχυση της προσπάθειάς της SAPT Hellas.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Φρόσω, στο 6974-481351 ή με την Πέννυ στο [email protected].

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα