Design Lab Athens 2012: 19000 επισκέπτες στην Τεχνόπολις

16:44 25/5/2012 - Πηγή: Econews

Το Design Lab Athens 2012, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 14/5 το βράδυ, με τεράστια επιτυχία. Το πιο δυναμικό Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, εν μέσω μίας από τις δυσκολότερες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, κατάφερε να αποδείξει έμπρακτα ότι η δημιουργικότητα, το design και η σύγχρονη τέχνη δηλώνουν δυναμικά ‘παρών’ στην καθημερινότητά μας.

Οι επαγγελματίες εκθέτες είχαν την ευκαιρία να

παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, κυρίως αρχιτέκτονες και διακοσμητές, τις νέες τάσεις σε υλικά, υπηρεσίες, έπιπλα και αντικείμενα design. Την ίδια στιγμή, οι επαγγελματίες του κλάδου διατήρησαν την επαφή τους με τις καινοτομίες της εποχής, συζητώντας για τωρινά ή μελλοντικά projects.

Ο εξωτερικός χώρος της “Τεχνόπολις”, μετατράπηκε για άλλη μια φορά σε ένα ζωντανό και διαδραστικό πάρκο σύγχρονου design και τέχνης. Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, καλλιτέχνες και δημιουργοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις 2 παράλληλες εκθέσεις τέχνης, μέσα από τις οποίες παρουσιάστηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα έργα, κατασκευές και installations. Παράλληλα, η έκθεση ’100% Γκρικ Ντιζάιν’ προέβαλε καταπληκτικά δείγματα αντικειμένων βιομηχανικού σχεδιασμού, τόσο από καταξιωμένους σχεδιαστές όσο και από νέους δημιουργούς και σπουδαστές. Το κεντρικό lounge με τα ιδιαίτερα καθίσματα αποτέλεσε και πάλι το σημείο συνάντησης των επισκεπτών της έκθεσης, επαγγελματιών και ιδιωτών, συντελώντας στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας χαλαρής, ζωντανής και αισιόδοξης.

Το διάστημα 12 – 14 Μαΐου 2012, η “Τεχνόπολις” υποδέχτηκε πάνω από 19.000 επισκέπτες, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με υλικά, υπηρεσίες, έργα τέχνης, καλλιτέχνες, δημιουργούς, συναδέλφους, φίλους και περαστικούς. Τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια και το χαμόγελο των επισκεπτών κατά την έξοδό τους, αποτελούν την απόλυτη επιβράβευση για τη διοργανώτρια εταιρεία DEMAND, η οποία σε συνεργασία με την εταιρεία Επικοινωνιακού Σχεδιασμού morantis experience creators, αλλά και με μία ευρύτερη ομάδα συνεργατών, κατάφερε να προσφέρει στο κέντρο της Αθήνας ένα τριήμερο γεμάτο design, αισιοδοξία και θετική ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα