Βιβλίο από τον 67χρονο που «απήγαγε» την Κιμ Καρντάσιαν

10:17 8/2/2021 - Πηγή: Diastixo

Απήγαγα την Κιμ Καρντάσιαν τιτλοφορείται το βιβλίο του Yunice Abbas, ενός 67χρονου που είναι μεταξύ των 12 κατηγορουμένων για μια μεγάλη ληστεία, η οποία διαπράχθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στο Παρίσι με θύμα τη διάσημη σταρ ριάλιτι σόου. Ο Abbas περιγράφει στο βιβλίο το πώς ενεπλάκη στη ληστεία, η οποία είχε λεία αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ. Σημειωτέον ότι τα περισσότερα

από τα κλοπιμαία δε βρέθηκαν ποτέ.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 67χρονος εξήγησε γιατί επέλεξε να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο, και μάλιστα πριν ξεκινήσει η δίκη του: «Οι ένορκοι θα κληθούν να αποφασίσουν και θεωρητικά θα το κάνουν με βάση μόνο αυτά που θα τους παρουσιαστούν στο δικαστήριο, όμως έχουν ήδη ειπωθεί 50 ιστορίες για όλα αυτά – ήθελα να πω την ιστορία μου, αυτήν που έζησα εγώ».

Ο ίδιος αναφέρει στο βιβλίο του ότι έχει περάσει συνολικά 21 χρόνια της ζωής του στις φυλακές για διάφορα μικροεγκλήματα, όμως ήταν «καθαρός» για εννέα χρόνια πριν από την εμπλοκή του στη μεγάλη ληστεία του 2017, στην οποία συμμετείχε επειδή είχε ανάγκη τα χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιβλίο, 67χρονο, Κιμ Καρντάσιαν,vivlio, 67chrono, kim karntasian