Η Penguin Random House εξασφάλισε την αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι

Τη συμφωνία του με τον πρίγκιπα Χάρι για ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House. To βιβλίο του 36χρονου Δούκα του Σάσεξ, που μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν πέρυσι από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, θα καλύπτει όλο το φάσμα της ζωής του, από την παιδική του ηλικία.

«Δεν το γράφω αυτό ως ο πρίγκιπας εκ γενετής, αλλά ως ο άντρας στον οποίο εξελίχθηκα. Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και αυτό

που ελπίζω είναι ότι αφηγούμενος την ιστορία μου –τα ζενίθ και τα ναδίρ, τα παθήματα και τα μαθήματα– θα μπορέσω να δείξω ότι απ’ όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζουμε», δήλωσε ο ίδιος.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

To βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και σε ψηφιακή μορφή στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Random House και στον Καναδά από τη Random House Canada, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κυκλοφορήσει από την Transworld. Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του, θα είναι διαθέσιμο και σε audiobook. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, πέρα από το ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα