Τύποι των gamers που θα συναντήσεις online! ft. WLGaming

13:48 22/6/2023 - Πηγή: Plaisio

Από τον ξερόλα μέχρι τον τύπο που αποφασίζει να φέρει σνακ την στιγμή που ξεκινάει το παιχνίδι, σου παρουσιάζουμε παρέα με τους WLGaming μας τους διάφορους τύπους gamer που θα συναντήσεις online (και ίσως είναι και φίλοι σου)

Ο «GG EZ»

Αυτός που νικάει το game αλλά τον «κουβαλάνε» οι συμπαίκτες του και στο τέλος λέει στους αντιπάλους οτι ήταν “εύκολο” το game

για αυτόν. Αν είναι στην ομάδα σου, είναι σίγουρα αυτός με το καλύτερο χιούμορ, οπότε τουλάχιστον είναι διασκεδαστικό το παιχνίδι μαζί του και ας τον «κουβαλάς».

Ο «μισό να πάω μια κουζίνα»

Μπαίνει το παιχνίδι στο loading screen και κάπου εκεί αποφασίζει να πάει να φέρει τα πιτόγυρα του. Επειδή το ψυγείο του μάλλον είναι η ντουλάπα για την Narnia έρχεται με καθυστέρηση στο PC και χάνει χρόνο από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρέπει να τον ακούμε όλοι να μασάει στο μικρόφωνο.

Ο «ultra tryharder»

Είναι άσχετος στο παιχνίδι, αλλά βλέπει όλους τους Pro που παίζουν και ξέρει τα αντικείμενα και τους ήρωες που πρέπει να επιλέξεις. Ο λεγόμενος ξερόλας στο gaming. Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές δεν προσπαθεί τόσο πολύ όσο νομίζει, γιατί πολύ απλά δεν έχει την υπομονή και την θέληση να «χτίσει» γνώση πάνω στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, είναι αυτός που είναι πιο απογοητευμένος/η στην ήττα της ομάδας. Εκεί απλά κολλάει το “Don’t get bitter. Get better”.

Ο «έχω lag ρε φίλε»

Αυτός ο παίκτης είναι το δεύτερο ξαδερφάκι του ultra tryharder αλλά σε αντίθεση με αυτόν, φταίει πάντα κάτι άλλο για το γεγονός πως δεν γνωρίζει καλά το παιχνίδι ή δεν έχει τα κατάλληλα skills ακόμα. Φταίει το πληκτρολόγιο/ποντίκι, φταίει το PC, φταίει το lag, φταίει ο ανάδρομος Ερμής στον Παρθένο, φταίνε τα φωτόνια που χτυπάνε τον καθρέφτη του James Webb. Γενικά οτιδήποτε μπορεί να φταίξει επειδή έχασε, το έχει αναφέρει την στιγμή που το παιχνίδι ανακοινώνει την ήττα της ομάδας του.

Ο «Έλα πάω για ύπνο»

Αυτός ο φίλος/φίλη που λέει ότι πάει για ύπνο και τον/την συναντάς στο game ως αντίπαλο! Είναι ακόμα πιο αστείο όταν αυτός είναι ο cool καθηγητής που ασχολείται με το gaming και κάνετε άπειρες συζητήσεις στα διαλείμματα. Βέβαια, δεν είναι αστείο όταν αποφασίζει να σου θυμίσει για το διαγώνισμα/πρόοδο λίγο πριν μπείτε στο match, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να πας ΕΣΥ για ύπνο.

Ο «πάμε 1 vs 1»

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάει η κόντρα στη παρέα για το ποιος είναι ποιο άσχετος. Έλα όμως που έχεις πάντα τον φίλο/φίλη που θα σου πει, «πάμε 1 vs 1 να δούμε ποιος είναι καλύτερος» και μάλιστα δεν δέχεται το όχι ως απάντηση. Που σε ένα παιχνίδι 5 εναντίων 5 δεν έχει σημασία (και σε κάποια άλλα παιχνίδια δεν υποστηρίζεται καν το 1 vs 1).

Φυσικά, υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες διαφορετικοί και μοναδικοί gamers! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είμαστε μπροστά στην ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα, αφού το gaming μας φέρνει κοντά. Βρές καταπληκτικά gaming προιόντα για εσένα, την ομάδα σου, τους φίλους/φίλες σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα που επιδίδονται στο gaming μόνο στο Πλαίσιο!

The post Τύποι των gamers που θα συναντήσεις online! ft. WLGaming appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα