Το νέο σύστημα χωρικού ήχου της Sony, HT-AX7, είναι φορητό!

09:58 13/7/2023 - Πηγή: Plaisio

Το νέο σύστημα χωρικού ήχου της Sony με την ονομασία HT-AX7 χρησιμοποιεί τη τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping και φέρνει τον κινηματογραφικό ήχο surround, οπουδήποτε.

Σύμφωνα με την Ιαπωνική εταιρεία, το φορητό σύστημα home cinema χρησιμοποιεί τεχνολογία 360 Spatial Sound Mapping για να σε περιβάλει με χωρικό ήχο δημιουργώντας πολλά πλασματικά ηχεία στην μπροστινή και στην πίσω

πλευρά του. Το μόνο που απαιτείται είναι να τοποθετήσεις απλώς τα τρία ξεχωριστά ηχεία γύρω από σένα για να σχηματιστεί μία «ηχητική ομπρέλα» ώστε να νιώσεις την πλήρη «εμβύθιση».

Με απενεργοποιημένο το εφέ ηχητικού πεδίου, μπορείς επίσης να τοποθετήσεις τα τρία ηχεία στις γωνίες του χώρου σου ή ενός δωματίου και το σύστημα HT-AX7 θα δημιουργήσει την ιδανική ατμόσφαιρα με ήχο που γεμίζει τον χώρο. Και χωρίς καλώδιο να διαταράσσει τον χώρο, το σύστημα HT-AX7 είναι ιδανική προσθήκη για κάθε σπίτι. Με την κομψή και ευέλικτη σχεδίασή του συνδυάζεται εξαιρετικά με οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HT-AX7 διαθέτει δύο εμπρόσθια ηχεία και δύο παθητικούς οδηγούς στο πλάι του. Τα μπροστινά ηχεία υποστηρίζονται από X-Balanced Speaker Units που προσφέρουν δυνατό και καθαρό ήχο. Το upmixer της Sony μετατρέπει τον στερεοφωνικό ήχο σε τρισδιάστατο ήχο Surround διαχωρίζοντας τα μεμονωμένα αντικείμενα ήχου και αναδιανέμοντάς τα για να δημιουργηθεί μια πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Μπορείς επίσης, να απολαύσεις τρισδιάστατο ήχο από στερεοφωνικό περιεχόμενο σε υπηρεσίες ροής βίντεο ή μουσικής, χωρίς ειδικές πηγές ήχου.

© 2023 SONY ELECTRONICS INC.

Το HT-AX7 είναι μια συσκευή Bluetooth® με ασύρματη συνδεσιμότητα μεταξύ των μπροστινών και πίσω ηχείων. Είναι εύκολο στη μεταφορά και στην ενσωμάτωση στη ζωή και στο σπίτι. Είναι μικρό, απόλυτα φορητό και λειτουργεί με μπαταρία, γεγονός που διευκολύνει τη μεταφορά του από το ένα δωμάτιο στο άλλο, στο σπίτι φίλων ή στις διακοπές. Με διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από 30 ώρες και λειτουργία γρήγορης φόρτισης που σου παρέχει πάνω από 2,5 ώρες αναπαραγωγής με μια φόρτιση 10 λεπτών, μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο χωρίς να ανησυχείς για τη τροφοδοσία.

© 2023 SONY ELECTRONICS INC.

Το HT-AX7 είναι επίσης εύκολο να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Sony | Home Entertainment Connect. Μόλις κατεβάσεις την εφαρμογή, σε καθοδηγεί για την αρχική ρύθμιση και την αντιμετώπιση προβλημάτων, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έχεις πλήρη έλεγχο της έντασης ήχου, του ηχητικού πεδίου και πολλών ακόμη, από την άνεση του smartphone σου.

© 2023 SONY ELECTRONICS INC.

Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth® , η σύνδεση του HT-AX7 με τη συσκευή σου είναι απρόσκοπτη και τα ασύρματα πίσω ηχεία αντιστοιχίζονται αυτόματα με την κύρια μονάδα, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο από το να πατήσεις το play και να βυθιστείς στο περιεχόμενο. Το νέο φορητό σύστημα χωρικού ήχου Sony HT-AX7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

The post Το νέο σύστημα χωρικού ήχου της Sony, HT-AX7, είναι φορητό! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα