Super Mario Bros.: Καθυστέρηση της ταινίας μέχρι το 2023

13:44 26/4/2022 - Πηγή: Plaisio

Δεν έχει περιπέτεια στο μανιταροβασίλειο φέτος…

Μέσω του επίσημου Twitter Account της Nintendo, o Shigeru Myiamoto αυτοπροσώπως ανακοίνωσε την αναβολή της ταινίας για το 2023.

This is Miyamoto. After consulting with Chris-san, my partner at Illumination on the Super Mario Bros.

film, we decided to move the global release to Spring 2023–April 28 in Japan and April 7 in North America. My deepest apologies but I promise it will be well worth the wait.

Nintendo of America (@NintendoAmerica) April 26, 2022

Όπως αναφέρθηκε στο ίδιο το Tweet, η ταινία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2022 (28/4/23 Ιαπωνία και 7/4/23 ΗΠΑ).

Παρ’ όλο που η Nintendo και η Illumination έχουν ανακοινώσει ελάχιστα πράγματα και δεν υπάρχει ίχνος από επίσημο trailer ή προωθητικό υλικό, η ταινία θα κυκλοφορούσε τον Δεκέμβριο του 2022.

Για όσους χρειάζονται μια υπενθύμιση, ο Chris Pratt θα δανείσει την φωνή του στον διάσημο ιταλό υδραυλικό, η Anya Taylor-Joy θα είναι η Πριγκίπισσα Peach, o Charlie Day θα είναι ο Luigi ενώ ο Bowser θα δανειστεί την φωνή του Jack Black. Ο Charles Martinet θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στην ταινία ενώ δεν λείπουν δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως ο Donkey Kong (Seth Rogen) και o Toad (Keegan-Michael Key).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Super Mario Bros.: Καθυστέρηση της ταινίας μέχρι το 2023 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα