PlayStation Portal: Η νέα φορητή συσκευή της Sony έχει όνομα… και τιμή!

08:34 28/8/2023 - Πηγή: Plaisio
Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, o Hideaki Nishino (Senior Vice President, Platform Experience, SIE) έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα φορητή συσκευή της εταιρείας, η οποία πλέον ονομάζεται PlayStation Portal (γνωστή και ως Project
Q).

Ο σχεδιασμός του PlayStation Portal — όπως επίσημα ονομάζεται η συσκευή — θυμίζει χειριστήριο* DualSense στο κέντρο του οποίου έχει ενσωματωθεί μία φωτεινή 8″ οθόνη LCD, ικανή για αναπαραγωγή περιεχομένου με ποιότητα 1080p60.

Είναι ιδανική για κατόχους PS5 που επιδιώκουν μια πιο ορθή χρήση της τηλεόρασης του σπιτιού ή θέλουν να απολαύσουν αγαπημένους τίτλους σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Το PlayStation Portal θα συνδέεται εξ αποστάσεως με την κονσόλα τους μέσω Wi-Fi**, «στριμάρωντας» το gameplay απευθείας στην οθόνη του. Παράλληλα, φέρει υποδοχή 3,5mm για ενσύρματο ήχο. Τίτλοι PlayStation® VR2, για τους οποίους απαιτείται το headset, καθώς και τίτλοι που μεταδίδονται μέσω cloud streaming (PlayStation Plus Premium), δεν θα υποστηρίζονται***.

Η τιμή λιανικής πώλησης της συσκευής, η οποία θα διατεθεί μέχρι το τέλος του έτους, αγγίζει τα €219,99.

Παράλληλα η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε και δύο νέα σετ ασύρματων ακουστικών — τα PULSE Elite και PULSE Explore — με τιμή λιανικής πώλησης στα €149,99 και €219,99 αντίστοιχα.

Αμφότερα, συνδέονται με το PlayStation Portal μέσω της νέας ασύρματης τεχνολογίας ήχου PlayStation Link, η οποία παρέχει χαμηλή καθυστέρηση, ήχο χωρίς απώλειες και εύκολη εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών συμβατών συσκευών — όπως το PS5 και το PlayStation Portal (για τη σύνδεση των ακουστικών το PS5 περιλαμβάνεται προσαρμογέας USB, συμβατός και με PC/Mac).

Τα εν λόγω ακουστικά μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με μια συσκευή που υποστηρίζει PlayStation Link και με μια συσκευή που υποστηρίζει Bluetooth®: π.χ. το PULSE Explore μπορεί να συνδεθεί στο PS5 μέσω PlayStation Link και ταυτόχρονα σε ένα κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth®. Ενώ παίζουν στο PS5, οι παίκτες θα μπορούν να απαντούν άμεσα σε μια εισερχόμενη κλήση και να την ακούνε μέσω των ίδιων ακουστικών.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

* To haptic feedback και οι σκανδάλες δυναμικής απόκρισης είναι διαθέσιμες μόνο όταν αυτές οι λειτουργίες υποστηρίζονται από το παιχνίδι.

** Απαιτεί ευρυζωνική σύνδεση Wi-Fi με τουλάχιστον 5Mbps. Για καλύτερη εμπειρία αναπαραγωγής, συνιστάται σύνδεση υψηλής ταχύτητας τουλάχιστον 15Mbps.

*** Οι τίτλοι που απαιτούν ακουστικά VR (PlayStation® VR ή PlayStation® VR2) ή πρόσθετα περιφερειακά (εκτός από ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, DualSense ή DualSense Edge) δεν είναι συμβατοί. Οι τίτλοι που πρέπει να μεταδίδονται μέσω streaming στο PS5 χρησιμοποιώντας μια συνδρομή PS Plus Premium δεν είναι συμβατοί.

The post PlayStation Portal: Η νέα φορητή συσκευή της Sony έχει όνομα… και τιμή! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα