Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Καλό μήνα, καλό ξεκίνημα!

03:14 2/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μας βρίσκει ανανεωμένους και έτοιμους για δράση! Επίσης, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει (sic) μας βρίσκει και στην IFA Berlin ή Internationale Funkausstellung Berlin, τη μεγαλύτερη και πιο διάσημη εμπορική έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, η οποία διεξάγεται παραδοσιακά κάθε Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις του Berlin ExpoCenter City (Messe Berlin) της γερμανικής πρωτεύουσας! ©2023 Plaisio
Computers

Η πρώτη ημέρα στον τεράστιο εκθεσιακό χώρο της έκθεσης είναι πάντα γεμάτη ενέργεια και πολύ πολύ… περπάτημα, μιας και η ομάδα μας πρέπει να «χαρτογραφήσει»  προσεκτικά το χώρο και να εντοπίσει για εσάς τα καλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα μικρών και μεγάλων κατασκευαστών. Μπαίνοντας (παραδοσιακά) από την Messe Süd και τα πρώτα μεγάλα χωλ, ήρθαμε σε επαφή με κάποιους από τους κορυφαίους προμηθευτές οικιακών συσκευών. Ας ρίξουμε μία ματιά στις νεότερες υλοποιήσεις τους.

Siemens | Η τεχνολογία συναντά το design

Παρουσιάζοντας μια ολόκληρη σειρά νέων οικιακών συσκευών, οι οποίες βασίζονται στην έξυπνη δικτύωση και επικοινωνούν μεταξύ τους, προσφέροντας εύκολο έλεγχο μέσω της εφαρμογής Home Connect ή του Smart Kitchen Dock, η Siemens μεταφράζει τις σύγχρονες τάσεις σε στοιχεία τα οποία μπορούν να ενταχθούν στη ζωή μας.

©2023 Plaisio Computers

Στο επίκεντρο των νέων συσκευών της εταιρείας στην IFA βρίσκεται η σειρά iQ-700. Εδώ η γνωστή κατασκευάστρια παρουσιάζει έναν φούρνο, μια εστία μαγειρέματος και ένα καπάκι απορροφητήρα, τα οποία μαζί σχηματίζουν ένα μοναδικό σύνολο.

Ο φούρνος είναι ιδιαίτερα «έξυπνος»: μέσω μιας κάμερας και του αλγορίθμου Τεχνητής Νοημοσύνης, η συσκευή μπορεί να αναγνωρίσει ποιο πιάτο έχει τοποθετηθεί για ψήσιμο. Για αρχή, η Siemens υπόσχεται αξιόπιστη αναγνώριση 40 πιάτων, η οποία θα επεκτείνεται συνεχώς με σχετικές ενημερώσεις.

©2023 Plaisio Computers

Η αντίστοιχη επαγωγική εστία iQ700 περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας. Ο αισθητήρας τηγανίσματος (Frying Sensor Pro) επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας μαγειρέματος σε έντεκα επίπεδα για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο. Επιπλέον, η εστία αυτορυθμίζεται: ο αισθητήρας ανιχνεύει τη θερμοκρασία του μαγειρικού σκεύους και τη ρυθμίζει σύμφωνα με τις περιστάσεις.

©2023 Plaisio Computers

Σύμφωνα με τη Siemens, η αυτόματη ανίχνευση σκεύους (Automatic Pot Detection) εξασφαλίζει πάντα τη σωστή, ενεργή ζώνη μαγειρέματος, γεγονός που διευκολύνει τo χρήστη. Επιπλέον, το καπάκι του απορροφητήρα ενεργοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος με τη σωστή ταχύτητα.

©2023 Plaisio ComputersΈξυπνο πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων Siemens iQ700

Η Siemens υποστηρίζει ότι το iQ700 μπορεί να καθαρίσει και να στεγνώσει αυτόνομα έως και έξι κιλά ρούχων, υπολογίζοντας παράλληλα τη δόση του απορρυπαντικού ανάλογα με το φορτίο.

Για να το κάνει αυτό, το πλυντήριο χρησιμοποιεί μια ειδική θήκη, η χωρητικότητα της οποίας επαρκεί για περίπου 20 πλύσεις. Για το σκοπό αυτό η εταιρεία χρησιμοποιεί το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS. Παράλληλα, η συσκευή μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα τη δοσολογία ανάλογα με τον τύπο των υφασμάτων, το βαθμό ρύπανσης και τη σκληρότητα του νερού (το πλυντήριο καθορίζει την τελευταία μέσω smartphone location).

©2023 Plaisio Computers

Σύμφωνα με τη Siemens, το iQ700 μπορεί ακόμα και να γνωρίζει ακόμα και ποιο απορρυπαντικό επιλέγει ο χρήστης, εφόσον χρησιμοποιηθεί ο προσαρτημένος σαρωτής γραμμωτού κώδικα. Τέλος, όσοι επιθυμούν να πλύνουν πολλά ρούχα ταυτόχρονα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το πλυντήριο μπορεί να διαχειριστεί έως και 10,5 κιλά με μία πλύση.

Πλυντήριο πιάτων iQ500

Το πλυντήριο πιάτων iQ500 αποτελεί την εξέλιξη του σύγχρονου πλυντηρίου πιάτων. Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην επιλογή των προγραμμάτων, την οποία η κατασκευάστρια ονομάζει clearTouch Control. Με βάση τα δεδομένα των χρηστών, αποδείχθηκε ότι παρά τη μεγάλη ποικιλία, οι χρήστες χρησιμοποιούν συχνά μόνο ένα ή δύο προγράμματα. Με τη σαφέστερη καθοδήγηση του χρήστη, η Siemens θέλει να διασφαλίσει ότι επιλέγονται οι καταλληλότερες παραλλαγές (η επιλογή είναι δυνατή και μέσω της εφαρμογής HomeConnect).

©2023 Plaisio ComputersLike a Bosch©2023 Plaisio Computers

Από πλυντήρια-στεγνωτήρια και καταψύκτες ψυγείων μέχρι ηλεκτρικές σκούπες, η Bosch παρουσιάζει στην IFA 2023 | Καλόό,τι επιθυμεί η «καρδιά» ενός νοικοκυριού!

©2023 Plaisio ComputersΠλυντήριο-στεγνωτήριο Bosch Series 8 XXL

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της σειράς 8 XXL προσφέρουν χώρο για έως και 12 κιλά ρούχων. Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS και έχουν σχεδιαστεί για τη μείωση των τσακίσεων με το πρόγραμμα Iron Assist. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Series 6 και Series 8 έχουν βαθμό ενεργειακής απόδοσης Α. Τα πρώτα έχουν προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2023, ενώ η Series 8 θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο του 2024.

©2023 Plaisio ComputersΕπεξεργαστής τροφίμων Series 6 με επτά προγράμματα

Η νέα κουζινομηχανή Series 6 συνδυάζει δοκιμασμένες λειτουργίες με νέες, σύγχρονες τεχνολογίες. Εξοπλισμένη με αυτόματα προγράμματα ελεγχόμενα από αισθητήρες, ακριβέστερη κλίμακα με βήματα του ενός γραμμαρίου και ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη, η εν λόγω συσκευή προσφέρει υποστήριξη σε όλες τις ανάγκες της κουζίνας, ενώ ο κινητήρας των 1.600W επιτρέπει την επεξεργασία έως και 3,5 κιλών ζύμης σε μπολ 5,5 λίτρων.

©2023 Plaisio Computers

Η τεχνολογία Smart Sensor ανιχνεύει αυτόματα την κατάσταση της ζύμης και σταματά την κουζινομηχανή μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή συνοχή. Παράλληλα, η λειτουργία της μπορεί να διαφοροποιηθεί με τη χρήση 7 αυτόματων προγραμμάτων για διαφορετικούς τύπους ζύμης και smoothies, ενώ περιλαμβάνει και ένα ειδικό σύστημα ζύμωσης και «ξεκούρασης» για ζύμες με μαγιά. Η νέα κουζινομηχανή θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2024.

Φούρνοι με ατμομάγειρα Series 8

Η Bosch παρουσιάζει τους φούρνους υψηλής ποιότητας Series 8, οι οποίοι προσφέρουν μαγείρεμα με ατμό έως 120 βαθμών Κελσίου και υγιεινές επιλογές τηγανίσματος χάρη στη λειτουργία θέρμανσης Air Fry. Το μαγείρεμα στον ατμό διατηρεί έως και 54% περισσότερα θρεπτικά συστατικά και 25% περισσότερη βιταμίνη C με έως και 50% ταχύτερη προετοιμασία.

©2023 Plaisio Computers

Παράλληλα, ο αισθητήρας ψησίματος PerfectBake Baking Sensor Plus εξασφαλίζει τη βέλτιστη κατάσταση ψησίματος των τροφίμων. Οι συσκευές της σειράς μπορούν να ελέγχονται και μέσω της εφαρμογής Home Connect, παρέχοντας διαισθητικό χειρισμό.

The Green Collection | Μια σειρά οικιακών συσκευών φιλικών προς το περιβάλλον

Σύμφωνα με την Bosch, για την παραγωγή των συσκευών Green Collection χρησιμοποιούνται υλικά με μειωμένο CO2. Για παράδειγμα, οι ψυγειοκαταψύκτες της συγκεκριμένης σειράς εκπέμπουν κατά την παραγωγή τους 33% λιγότερο CO2 από ανταγωνιστικά μοντέλα με συμβατικά υλικά παραγωγής.

©2023 Plaisio Computers

Η Green Collection περιλαμβάνει ψυγειοκαταψύκτες σε κανονικά και XL μεγέθη, καθώς και πλυντήρια πιάτων στις κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης Α και Β. Οι συσκευές διαθέτουν πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως οι λειτουργίες No Frost και VitaFresh XXL.

©2023 Plaisio ComputersHaier | Connect to Extraordinary

H Haier Europe παρουσιάζει στην IFA 2023 καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες αιχμής που διαμορφώνουν το «The new era of Living», όπου οι καινοτομίες IoT δημιουργούν ένα πραγματικό φάσμα έξυπνων και συνδεδεμένων εμπειριών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών.

©2023 Plaisio Computers

Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις νέες τεχνολογίες, τα προϊόντα Haier, Hoover και Candy μπορούν να δημιουργήσουν οικιακά περιβάλλοντα όπου τα οικοσυστήματα διαβίωσης βασίζονται σε μια πλατφόρμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, αποδεικνύοντας πώς η τεχνολογία μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινής ζωής και του περιβάλλοντος.

Η Haier Europe αποτελεί μέρος της Haier Smart Home, της Νο 1 εταιρείας παγκοσμίως στις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές για 7 συνεχόμενα έτη και της μοναδικής εταιρείας οικιακών συσκευών που ανακηρύχθηκε ως η μοναδική IoT Ecosystem Brand στον κόσμο στην κατάταξη “Most Valuable Global Brands 2023” της Kantar BrandZ. Η Haier Smart Home έχει επίσης αναγνωριστεί ως μία από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή και το μεγαλύτερο σεβασμό στον κόσμο, καθώς περιλαμβάνεται για έκτη συνεχή χρονιά στις 500 εταιρείες του Fortune.

Η εταιρεία στοχεύει επίσης στην οικοδόμηση ενός έξυπνου οικιακού ενεργειακού οικοσυστήματος, διασυνδέοντας τις οικιακές συσκευές, τα HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) και τα ηλιακά/φωτοβολταϊκά συστήματα και αφήνοντας την… ενορχήστρωση στην εφαρμογή hOn.

Παράλληλα, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα «ενεργειακό σενάριο» για το σπίτι, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση ικανή να προσφέρει απτά οφέλη στους καταναλωτές όσον αφορά την παρακολούθηση και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας (και του σχετικού κόστους).

©2023 Plaisio Computers

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία εγκαινίασε πρόσφατα την Haier Nahui New Energy, μία επιχειρηματική μονάδα που είναι αφιερωμένη στην πράσινη ενέργεια, καθώς επεκτείνει τη φιλοδοξία της να καταστεί ηγετικός παίκτης και στις έξυπνες ενεργειακές λύσεις.

AEG | Εστιάζοντας στην αποδοτικότητα

Η Electrolux Group παρουσιάζει για πρώτη φορά στην IFA 2023 τη νέα σειρά AEG EcoLine, μια επιλογή από τις πιο αποδοτικές ως προς την εξοικονόμηση πόρων συσκευές της εταιρείας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα που παράγουν, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις.

©2023 Plaisio Computers

Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα και την αξιολόγηση του κύκλου ζωής (LCA) του ομίλου Electrolux, ο παγκόσμιος αντίκτυπος που έχει μία συσκευή στο κλίμα του πλανήτη κατά τη διάρκεια της χρήσης της αγγίζει περίπου το 85%. Για να μειωθεί αυτός ο αντίκτυπος χωρίς περιορισμούς στις επιδόσεις, όλα τα μοντέλα AEG EcoLine είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται καθημερινά και με μέγιστη απόδοση, ενώ παράλληλα πληρούν τις υψηλότερες τιμές της ενεργειακής ετικέτας της μάρκας.

©2023 Plaisio Computers

Η νέα σειρά AEG EcoLine καλύπτει όλες τις βασικές κατηγορίες προϊόντων:

Στον τομέα της φροντίδας πλυντηρίων ρούχων, η AEG EcoLine προσφέρει πλυντήρια ρούχων που έχουν καλύτερο ενεργειακό ισοζύγιο από την ενεργειακή κλάση Α της αγοράς. Επίσης, εντυπωσιάζουν με λειτουργίες εξοικονόμησης πόρων, όπως το AutoDose για λιγότερη κατανάλωση απορρυπαντικού και το UltraWash, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά στους 30°C εξοικονομώντας 30% ενέργεια.©2023 Plaisio ComputersΤα στεγνωτήρια AEG EcoLine με τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξοικονομούν έως και 68% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια.©2023 Plaisio ComputersΟι φούρνοι AEG EcoLine διατηρούν τα μέταλλα και τις βιταμίνες και καταναλώνουν έως και 20% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια κατά το μαγείρεμα στον ατμό. Η λειτουργία καθαρισμού τους με ατμό εξοικονομεί ενέργεια ως και 95% σε σύγκριση με τον πυροκαθαρισμό.Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες AEG EcoLine 7000 Series είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό έως και 70% και μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 47% ηλεκτρικής ενέργειας στην αυτόματη λειτουργία, παρατείνοντας το χρόνο λειτουργίας τους.©2023 Plaisio ComputersΆλλες συσκευές AEG EcoLine περιλαμβάνουν εστίες μαγειρέματος, απορροφητήρες, πλυντήρια πιάτων, ανεξάρτητες κουζίνες και καθαριστές αέρα.

Παγκόσμια πρεμιέρα και για την επαναστατική επαγωγική εστία AEG SaphirMatt με ανθεκτικό στις γρατζουνιές κεραμικό γυαλί.

©2023 Plaisio Computers

Είναι έως και τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από τις τυπικές κεραμικές εστίες από γυαλί και καθαρίζεται δύο φορές πιο γρήγορα. Η κομψή μαύρη ματ επιφάνειά του κάνει κάθε κουζίνα να δείχνει κομψή και αντανακλά 80% λιγότερο από μια τυπική επιφάνεια.

Miele Open House | Νέες συσκευές, νέες δυνατότητες

Ως επισκέπτες της IFA είχαμε τη μοναδική δυνατότητα να δούμε από κοντά το πρωτοποριακό «Open House» της Miele, ένα eco-friendly «σπίτι» στο οποίο κυριαρχούν το premium design και η βιωσιμότητα.

©2023 Plaisio Computers

Ολοκαίνουργιες οικιακές συσκευές, πάνω από 300 προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και αισθητικής αλλά και η νέα σκούπα Duo Flex HX1 είναι διαθέσιμα για χρήση σε πραγματικό χρόνο σε έναν υπερσύγχρονο χώρο 3.000 τετρ. μέτρων, ενώ τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης παρουσιάστηκαν από τους εκτελεστικούς διευθυντές και συνιδιοκτήτες, Dr. Markus Miele και Dr. Reinhard Zinkann, καθώς και από τον Dr. Axel Kniehl, εκτελεστικό διευθυντή μάρκετινγκ και πωλήσεων του ομίλου Miele.

©2023 Plaisio Computers

Το πιο εντυπωσιακό νέο προϊόν στην IFA είναι κατά τη γνώμη μας το Miele Aerium, μία πρακτική συσκευή για φρεσκάρισμα, λείανση και στέγνωμα όλων των τύπων υφασμάτων με αέρα, ατμό και εκλεκτά αρώματα, αλλά χωρίς απορρυπαντικό και μεγάλες ποσότητες νερού. Σε ορισμένες ασιατικές χώρες, τα ντουλάπια περιποίησης ρούχων γνωρίζουν ήδη μεγάλη επιτυχία, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν… άγνωστα στην Ευρώπη. Χάρη στην κομψή σχεδίασή του με τις χρωματικές παραλλαγές μαύρου οψιδιανού και λευκού, η συσκευή δένει αρμονικά σε οποιοδήποτε οικιακό περιβάλλον.

©2023 Plaisio Computers

Ως η δεύτερη κορυφαία καινοτομία σε αυτήν την IFA, ο γνωστός κατασκευαστής premium οικιακών συσκευών παρουσίασε την εξίσου ισχυρή, ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός Duoflex HX1. Με το σύστημα κλειδώματος SpeedLock και το αντίστοιχο στήριγμα τοίχου, η Duoflex HX1 είναι εκπληκτικά εύκολη στη χρήση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μοντέρνα σχεδίαση με έξι ελκυστικές χρωματικές παραλλαγές.

©2023 Plaisio ComputersΠερισσότερες βελτιώσεις στα πλυντήρια πιάτων

Με περισσότερες από 940.000 μονάδες να έχουν πωληθεί μέσα σε ένα χρόνο, πέντε διαδοχικές νίκες σε δοκιμές του Stiftung Warentest, το βραβείο Green Product Award 2023 και με σχεδόν όλα τα μοντέλα της τρέχουσας Series G 7000 στην καλύτερη κατηγορία ενεργειακής απόδοσης (Α), η εταιρεία κάνει ένα ακόμα βήμα προς την τελειοποίηση των πλυντηριών πιάτων, προσθέτοντας νέα πρόσθετα προγράμματα και ανασχεδιασμένα ράφια.

©2023 Plaisio Computers

Πλέον, προσφέρουν ακόμα πιο σχολαστικό αλλά ενεργειακά αποδοτικό και ήπιο καθαρισμό, καθώς και καλύτερη στερέωση των πιάτων, των ποτηριών, των επαναχρησιμοποιούμενων μπουκαλιών και καλαμακίων. Γιατί οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για περισσότερη βιωσιμότητα στην καθημερινή ζωή.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη σώζει την επίσκεψη του τεχνικού

Από το Consumption Dashboard μέχρι το νέο εργαλείο AI Diagnostics, η εφαρμογή της Miele παρέχει πλέον όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση και πρόσθετες συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας. Με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι πελάτες της εταιρείας λαμβάνουν τυχόν μηνύματα σφάλματος από τις συσκευές τους απευθείας στα smartphone τους – συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για αυτοεξυπηρέτηση (όπου είναι δυνατόν). Η αρχή θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2024.

©2023 Plaisio ComputersΛειτουργία Smart Food ID

Η λειτουργία Smart Food ID αξιοποιεί τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία χρησιμοποιεί μια κάμερα στο φούρνο για να αναγνωρίσει τα συστατικά και στη συνέχεια προτείνει το κατάλληλο αυτόματο πρόγραμμα (30 συνταγές είναι ήδη διαθέσιμες και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς). Παράλληλα, το MealSync διασφαλίζει ότι όλα τα συστατικά ενός πιάτου, είτε τοποθετούνται στο φούρνο είτε στον ατμό, ξεκινούν και ελέγχονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι έτοιμα ταυτόχρονα.

LG Sustainable Village | Sustainable Life, Joy for All

Με κεντρικό μήνυμα Sustainable Life, Joy for All, η LG Electronics παρουσίασε στην IFA 2023 το LG Sustainable Village και ένα εξελιγμένο οικοσύστημα αποδοτικών, και βιώσιμων προϊόντων και λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας καλύτερης ζωής για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

©2023 Plaisio Computers

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα τελευταία προϊόντα της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας, το Hall 18 του Messe Berlin αποτελεί το επίκεντρο όλων των νέων και καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας αποκάλυψε μια μεγάλη γκάμα έξυπνων και φιλικών προς το περιβάλλον συσκευών, λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας αλλά και να προστατεύσουν το μέλλον του πλανήτη.

©2023 Plaisio Computers

Φτιάξτε τη δική σας μπύρα με το Homebrew, καλλιεργήστε λαχανικά σε εσωτερικούς χώρους με τα Tiiun/Tiiun Mini, ανανεώστε τα ρούχα σας με ατμό και τα προστατεύστε τα παπούτσια σας με το πρωτοποριακό Styler ShoeCase, μεταδώστε ασύρματα το αγαπημένο σας περιεχόμενο στην οθόνη της επιβλητικής LG OLED M με ποιότητα 4K 120Hz ή πάρτε το παντού μαζί σας με την πρωτοποριακή StanbyME Go Briefcase Design Touch Screen.

Και αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα έμοιαζε ένα σπίτι με σχεδόν μηδενικό ενεργειακό ισοζύγιο, η LG Electronics έχει ετοιμάσει για εσάς το ιδανικό σύστημα βιώσιμης κατοικίας, βασισμένο στην πλατφορμα Home Energy Platform. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι μια συνολική λύση για τη διαχείριση της ενέργειας του νοικοκυριού. Αποτελείται από το σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (Energy Storage System ή ESS) και τη μονοβάθμια αντλία θερμότητας αέρα-νερού (AWHP) Therma V R290.

Η LG Therma V χρησιμοποιεί την ενέργεια πιο αποτελεσματικά από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης και ψύξης, παράγοντας νερό υψηλής θερμοκρασίας το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί με τα υπάρχοντα θερμαντικά σώματα.

©2023 Plaisio Computers

Το ESS χρησιμεύει ως εφεδρική πηγή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. ενώ η πλεονάζουσα ενέργεια μπορεί να αποθηκευτεί στην μπαταρία του και να εκτραπεί στην ενσωματωμένη δεξαμενή νερού της AWHP κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συνδυασμός αυτών των τεχνολογιών μαζί επιτυγχάνει αποδοτική θέρμανση και φιλική προς τον χρήστη διαχείριση της ενέργειας.

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2023, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Πλαισίου στο Instagram!

The post Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Καλό μήνα, καλό ξεκίνημα! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
plaisio, ifa, ifa, plaisio, εν λόγω, lg electronics, διακοπη ρευματος, δραση, sic, berlin, city, siemens, home, pro, εταιρεία, bosch, series, iron, νέα, μπολ, smart, smoothies, φούρνοι, air, fry, green, xxl, haier, europe, era, hoover, candy, global, επιρροή, λύση, energy, aeg, group, ματ, miele, house, flex, axel, award, βιωσιμότητα, food, village, mini, oled, design, screen, system, blog, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, αξιολογηση, χωρες, βημα, γνωμη, εμπορικη, καθημερινη, πλαισιο, προγραμμα, ρουχα, axel, blog, bosch, era, siemens, smart, village, αντλια, αρωματα, βιταμινες, βιταμινη c, βιωσιμότητα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γυαλι, δυνατοτητα, δικη, δειχνει, ευκολο, εκθεση, ενεργεια, εν λόγω, εξελιξη, εξι, επιρροή, επτα, επιτυχια, εστια, εταιρεία, ετη, ευρωπη, τεχνολογια, ζωη, ζωης, ζωνη, υπηρεσιες, θηκη, ηπιο, κελσιου, κουζινα, κιλα, κλιμακα, κλιμα, κουζινες, λαχανικα, λειτουργια, λεπτομερειες, λύση, μαγια, ματια, ματ, μηνυματα, μειωση, μοντελα, μπυρα, μπολ, νερο, νοημοσυνη, ομαδα, παντα, οθονη, παπουτσια, περιβαλλον, πηγη, ποιοτητα, πλυντηριο πιατων, πλυντηριο, πρασινη, προγραμματα, ραφια, ρυθμιση, συνεχεια, σειρα, σπιτι, φούρνοι, φορα, ψησιμο, air, green, group, aeg, award, berlin, βηματα, candy, city, design, dos, εφαρμογη, εμφαση, energy, europe, food, flex, fry, global, haier, house, home, hoover, ιδανικο, ιδιαιτερα, iron, xxl, life, μια ματια, miele, mini, oled, πληροφοριες, πλυντηρια, series, smoothies, screen, system, σωματα, θερμανση, θερμοκρασια, υλικα, lg electronics
Τυχαία Θέματα