Mundfish: Live Action Trailer για το Atomic Heart!

09:14 17/2/2023 - Πηγή: Plaisio
Τι κρύβεται πίσω από το ουτοπικό όνειρο; Απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα λάβουμε στις 21 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το νέο Live Action Trailer για το ρετροφουτουριστικό FPS/aRPG τίτλο της Mundfish! 

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για το επίσημο λανσάρισμα του Atomic Heart και το ρωσικό στούντιο θέλησε να μας το υπενθυμίσει, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα Live

Action Trailer — με τίτλο «The Atomic Way» — στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Jensen Ackles, γνωστός από τις τηλεοπτικές σειρές «Supernatural» (ως Dean Winchester) και «The Boys» (ως Soldier Boy).

Πρόσφατα, ο βραβευμένος μουσικοσυνθέτης Mick Gordon (DOOM, DOOM Eternal, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The Old Blood, Prey, Wolfenstein II: The New Colossus) — υπεύθυνος για τη μουσική επένδυση του τίτλου — ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δωρίσει την αμοιβή του στον Αυστραλιανό Ερυθρό Σταυρό, για την υποστήριξη των Ουκρανών αμάχων που υποφέρουν λόγω της απρόκλητης και αδικαιολόγητης επίθεσης της Ρωσίας.

To single-player Atomic Heart θα διατεθεί για PlayStation® 4, PlayStation® 5, PC, Xbox Series X|S και Xbox One (διαθέσιμο από την 1η μέρα στο Xbox Game Pass).

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Mundfish: Live Action Trailer για το Atomic Heart! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα