ASUS ROG | For Those Who Dare: Κορυφαίες επιδόσεις, κορυφαίες εμπειρίες. Για όλους.

12:22 27/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Αφοσιωμένη στο να προσφέρει ανώτερη εμπειρία παιχνιδιού σε παίκτες όλων των ηλικιών, η ASUS δημιούργησε την premium σειρά προϊόντων ROG — Republic of Gamers!

Η «Δημοκρατία των Gamers» (Republic of Gamers), οπως αποκαλείται αυτό το τόσο ξεχωριστό gaming «οικοσύστημα» της ASUS, διαθέτει σήμερα στην γκάμα του ορισμένα από τα πιο ισχυρά σταθερά και φορητά Gaming PCs στον κόσμο, κάρτες

γραφικών κορυφαίας ποιότητας και επιδόσεων, ταχύτατες οθόνες με πάνελ διαφόρων τύπων και μεγεθών, ποικιλία περιφερειακών και καινοτόμες λύσεις ψύξης που ανεβάζουν την απόδοση σε νέα ύψη!

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTERRepublic of Gamers | Τόλμησε το διαφορετικό.

Το να είσαι «αντισυμβατικός» είναι μια βασική αξία στο gaming. Η ανατροπή, η επανάσταση, η διαφορετικότητα, αυτοί είναι οι τρόποι με τους οποίους οι παίκτες πραγματώνουν την αληθινή τους ταυτότητα σε έναν εικονικό κόσμο.

Η Republic of Gamers δεν είναι παρά ένα «πεδίο δοκιμών» για να κυνηγήσουν την τελειότητα και να ξεπεράσουν τα όρια τους. Καλούμε λοιπόν όσους θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους, καλούμε όσους θέλουν να είναι αληθινοί στον εαυτό τους και να αγωνιστούν για όσους έχουν ανάγκη. Καλούμε τους αληθινούς gamers.

BEAT THE BEST. BREAK ALL LIMITS. | Κορυφαίοι φορητοί υπολογιστές.

Η σειρά φορητών υπολογιστών ROG είναι φτιαγμένη εξ ολοκλήρου για gamers και φυσικά δημιουργούς παιχνιδιών. Με ό,τι κι αν ασχολείσαι — ψηφιακά έργα τέχνης, επεξεργασία βίντεο, animation, streaming ή ανάπτυξη video games — τα συγκεκριμένα συστήματα θα σου προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεσαι για να κάνεις «level up» στις δημιουργίες σου.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Αιχμή του δόρατος για τη συγκεκριμένη κατηγορία αποτελούν τα συστήματα της σειράς Strix, όπως το εντυπωσιακό ROG Strix SCAR 16 (2023), το οποίο έρχεται με επεξεργαστή Intel® Core i9-13980HX 13ης γενιάς, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce® RTX 4080 με 12GB αποκλειστικής μνήμης GDDR6, 32GB μνήμης DDR5 και Windows 11 Pro.

Για ρεαλιστική κίνηση και ασύγκριτη ευκρίνεια, το ROG Strix SCAR 16 (2023) ενσωματώνει μια απίστευτη οθόνη Nebula HDR με ρυθμό ανανέωσης 240Hz, χρόνο απόκρισης μόλις 3ms, απίστευτη αναλογία οθόνης προς σώμα 90%, κάλυψη DCI-P3 100% και 1.100 nits μέγιστης φωτεινότητας για εκπληκτικό HDR gaming. Το Mini LED πάνελ των 16 ιντσών (16:10) παρέχει απίστευτα βαθύ μαύρο για πιο επιβλητικές εμπειρίες θέασης, είτε παρακολουθείς μια ταινία είτε παίζεις ένα απαιτητικό first-person shooter.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTERELEVATE YOUR EXPERIENCE. | Gaming Desktop PCs νέας γενιάς.

Απόκτησε σήμερα όλα τα πλεονεκτήματα ενός κορυφαίου Desktop Gaming PC με επιλεγμένα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης και τεχνολογίες αιχμής ROG. 

Σχεδιασμένο από gamers για gamers, το Turbo-X ROG Powered by ASUS ενσωματώνει διακεκριμένα εξαρτήματα με καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία διακρίνονται για τις επιδόσεις, την αντοχή, τη σταθερότητα και φυσικά, την υψηλή ποιότητα κατασκευής της ASUS.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Από το πολυτελές κουτί ROG Hyperion GR701 και την κορυφαία μητρική ASUS ROG Strix Z790-F — η οποία φιλοξενεί τον 24πύρηνο επεξεργαστή Intel® Core i9-13900Κ — μέχρι την κάρτα γραφικών ROG Strix GeForce RTX® 4080 16GB GDDR6X OC Edition και το Full Modular με πιστοποίηση 80 PLUS® Gold τροφοδοτικό ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition, το εν λόγω πανίσχυρο (και πανέμορφο) Gaming PC είναι… ετοιμοπόλεμο και ικανό να προσφέρει μία ανώτερη εμπειρία παιχνιδιού!

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Από την εκτέλεση (διάταξη εξαρτημάτων, συναρμολόγηση, καλωδίωση, βελτιστοποιημένη ροή αέρα, τροφοδοσία κ.ο.κ.) μέχρι την εγκατάσταση του λογισμικού, ελέγχεται προσεκτικά από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Πλαίσιο, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση και η απρόσκοπτη λειτουργία του.

REIGN SUPREME | Μητρικές κάρτες για «σκληροπυρηνικό» overclocking.

Οι πρώτες μητρικές πλακέτες ROG έκαναν πιο προσιτό το «σκληροπυρηνικό» overclocking και κράτησαν την ASUS στην «πρώτη γραμμή» των εξελίξεων, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες των επεξεργαστών τους.

Ο σκοπός της μητρικής πλακέτας είναι να βοηθήσει τους παίκτες, να διασφαλίσουν ότι θα πετύχουν τον «στόχο» τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πιο διάσημη μητρική πλακέτα ROG είναι γνωστή και ως «Crosshair» (σταυρόνημα), το ιδανικό εργαλείο για τους gamers που θέλουν να πάνε την απόδοσή τους στο επόμενο επίπεδο.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Το όραμα της ASUS με «σάρκα και οστά»: η πανίσχυρη μητρική ROG CROSSHAIR X670E HERO μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις δυνατότητες των επεξεργαστών AMD Ryzen 7000 Series μέσω των πιο σκληρών φόρτων εργασίας.

Από την κυκλοφορία τους και μέχρι σήμερα, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις και τις ευέλικτες δυνατότητές τους, τα μοντέλα της σειράς Crosshair έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές. Η συνεργατική φόρμουλα που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την σειρά έγινε το θεμέλιο όλων των μελλοντικών εξελίξεων της σειράς ROG, δημιουργώντας μια πολυποίκιλη γκάμα μητρικών πλακετών, τροφοδοτικών, κουτιών,  συστημάτων ψύξης, βοηθητικού λογισμικού εμποτισμένου με Τεχνητή Νοημοσύνη και την επέκταση της ASUS σε νέες κατηγορίες προϊόντων.

FLOW TO VICTORY | Κάρτες γραφικών από άλλον κόσμο…

Η πρώτη κάρτα γραφικών ROG έκανε το ντεμπούτο της το 2008, ανεβάζοντας αμέσως τον πήχη με εξαιρετικές επιδόσεις, εκτεταμένες επιλογές overclocking και πρωτοποριακά συστήματα ψύξης.

Επίσης, οι υλοποιήσεις της σειράς ROG ήταν αυτές που καθιέρωσαν τη χρήση φωτισμού RGB στα περιφερειακά gaming. Συγκεκριμένα, η κάρτα γραφικών ROG Matrix GeForce® GTX 285 ήταν η πρώτη που διέθετε ένδειξη LED, η οποία άλλαζε χρώμα ανάλογα με τον φόρτο της GPU. Αυτή η απλή ιδέα εξελίχθηκε σε μια από τις πιο εμβληματικές αισθητικές των σύγχρονων εξαρτημάτων για Gaming PCs.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Βασισμένη στην ενεργειακά αποδοτικότερη αρχιτεκτονική της NVIDIA, Ada Lovelace, η κάρτα γραφικών ROG Strix GeForce RTX® 4080 16GB GDDR6X OC Edition σε συνδυασμό με την νέα βελτιωμένη τεχνολογία DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling 3) προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις σε σχέση με το παρελθόν.

Καθώς οι κάρτες γραφικών γίνονταν όλο και πιο ισχυρές, οι ποσότητες θερμότητας που παρήγαγαν αυξανόταν. Τα προσαρμοσμένα συστήματα υδρόψυξης ήταν περίπλοκα στην εγκατάσταση. Οι εναλλακτικές λύσεις All-in-one (AIO) ήταν απλούστερες, αλλά εξακολουθούσαν να βασίζονται σε ξεχωριστό ψυγείο. Έτσι, η σχεδιαστική ομάδα της ROG ενσωμάτωσε έναν ολοκληρωμένο βρόχο υδρόψυξης στην ROG Matrix GeForce® RTX 2080 Ti. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η σειρά καρτών γραφικών ROG αποτελεί σύμβολο πρωτοποριακής καινοτομίας και απόδοσης.

ANY GAME, ANYWHERE | ROG Ally. Φτιαγμένο για φορητό gaming.

Δεν θέλεις για κανένα λόγο να «αποχωριστείς» τίτλους όπως το Baldur’s Gate 3, το ELDEN RING ή τις απίθανες επιλογές που έχει να σου προσφέρει τα Xbox Game Pass, το GOG ή το Epic Games Store; Μην ανησυχείς, το έχουμε!

Εξοπλισμένο με την υψηλής απόδοσης Ryzen Z1 Extreme APU (4nm) της AMD και έτοιμο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο της δυνατότητες της αρχιτεκτονικής γραφικών RDNA 3, το ROG Ally μεταφέρει τη μαγεία του AAA gaming στα χέρια σου!

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Αξιοποιώντας τη σταθερότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν τα Windows 11 και συμβατό με όλες τις μεγάλες gaming πλατφόρμες (π.χ. Xbox Game Pass, Steam, Epic Games, EA), είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγαπημένους σου τίτλους σε μία ταχύτατη αποθ. μονάδα PCIe® 4.0 SSD των 512GB.

Παράλληλα, η 7-ιντση FHD οθόνη αφής των 120Hz (7ms), η υποστήριξη AMD FreeSync Premium, τα 16GB μνήμης LPDDR5-6400 και η ασύρματη συνδεσιμότητα WiFi 6E υπόσχονται άμεση απόκριση σε ό,τι και αν κάνεις.

Με λογισμικό Armoury Crate SE για βελτιστοποιημένη διαχείριση, ROG Intelligent Cooling, προστασία από Corning® Gorilla® Glass Victus® και επίστρωση Corning® Gorilla® Glass DXC, διπλά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos®, Two Way Al Noise Cancelation, τρεις λειτουργίες ενεργειακής διαχείρισης και δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερική κάρτα γραφικών (μέσω ROG XG Mobile), το ROG Ally δεν είναι μία απλή φορητή παιχνιδοκονσόλα αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας.

ROG PHONE | Το Gaming Phone που πάντα ονειρευόσουν.

Με τις συσκευές της σειράς ROG Phone, η ASUS δεν προσαρμόστηκε απλά στις τάσεις μίας εκθετικά αναπτυσσόμενη αγοράς αλλά ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα — μεταμορφώνοντας για πάντα το mobile gaming.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των σύγχρονων mobile games, η εταιρεία επαναπροσδίορισε την έννοια του Gaming Smartphone: υιοθέτησε έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, ενσωμάτωσε τα πιο ισχυρά SoCs (CPU/GPU) που διατίθενται για συσκευές Android και τα ώθησε σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα, ανέπτυξε αναβαθμισμένες θερμικές λύσεις (GameCool) που ψύχουν αποτελεσματικά τα επιμέρους εξαρτήματα και επεκτείνει περαιτέρω την απόδοση, τοποθέτησε κορυφαίες και εξαιρετικά γρήγορες οθόνες AMOLED και δημιούργησε μοναδικά χειριστήρια (AirTriggers) που επιτρέπουν ακριβή έλεγχο με πιο άνετο κράτημα.

Η τελευταία υλοποίηση της σειράς, το ROG Phone 7 έρχεται με τη δύναμη της πιο πρόσφατης Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform με επιτάχυνση ray tracing και φουτουριστικό σχεδιασμό σε δύο τόνους. Το βελτιωμένο θερμικό σύστημα GameCool 7 διατηρεί χαμηλά τη θερμοκρασία της συσκευής ακόμα κι όταν η απόδοσή της χτυπάει κόκκινο, με το AeroActive Cooler 7 (πωλείται χωριστά) να παίζει και τον ρόλο του subwoofer στο φορητό σου σύστημα ήχου 2.1.

Η φωτεινότητα της οθόνης Samsung AMOLED 165Hz έχει διπλασιαστεί για πιο άνετη χρήση σε εξωτερικούς χώρους την όλη εμπειρία ολοκληρώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ελέγχου AirTrigger και η θηριώδης μπαταρία των 6.000 mAh. To κυριότερο: το ROG Phone 7 είναι σαν κι εσένα — δεν συμβιβάζεται!

UNLEASH YOUR PRO POTENTIAL | Παίξε όπως οι επαγγελματίες.

Για να επιβιώσεις στις σύγχρονες ψηφιακές «αρένες» πρέπει (εκτός από το πηγαίο ταλέντο) να διαθέτεις 1) τις κατάλληλες δεξιότητες, τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις στην πορεία, ώστε να μάχεσαι με αξιοπρέπεια και να μη γίνεις έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων σου και 2) τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ήρθε η ώρα να παίξεις σαν επαγγελματίας και να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό!

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το gaming υψηλού επιπέδου έχει γίνει «επιστήμη» και καμία λεπτομέρεια δε μπορεί να αφεθεί πλέον στην τύχη. Για αυτό τόσο οι περιφερειακές συσκευές όσο και οι προτάσεις δικτύωσης της σειράς ROG είναι κατασκευασμένες για να προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά και εργαλεία για την επίτευξη του μέγιστου πλεονεκτήματος, ακόμη και όταν απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου video games σε περιβάλλοντα με πολλές συνδεδεμένες συσκευές.

Image Credit: ©ASUSTEK COMPUTER

Το ROG Raikiri Pro είναι το πρώτο χειριστήριο PC με πιστοποίηση Xbox και τριπλή συνδεσιμότητα (Tri-Mode). Διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη OLED, τέσσερα προσαρμόσιμα πίσω κουμπιά L/R και σκανδάλες επιλεγόμενης διαβάθμισης.

Τα πληκτρολόγια/ποντίκια/χειριστήρια/αξεσουάρ ROG κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αξεπέραστη άνεση, έχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό και προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά.

Τα ROG Gaming Routers ενσωματώνουν επεξεργαστές τελευταίας γενιάς, αποκλειστικές καινοτομίες ASUS για μέγιστη απόδοση και προστασία (όπως π.χ. RangeBoost Plus, AiMesh, Game Boost, AiProtection), κεραίες υψηλής απόδοσης για μέγιστη κάλυψη και φυσικά, όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ασύρματης/ενσύρματης δικτύωσης για ταχύτερη μεταγωγή/διαμοίραση δεδομένων (OFDMA, MU-MIMO, WPA3, Beam-forming κ.ά.).

To φουτουριστικό GT-AX6000 Dual-Band WiFi 6 Gaming Router σού επιτρέπει να συνδέσεις περισσότερες συσκευές και να αναβαθμίσεις την gaming εμπειρία σου στο επόμενο επίπεδο.

Παράλληλα, η ASUS εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρος και στην κατασκευή οθονών: από τις πρώτες υλοποιήσεις στα 144Hz το 2012 μέχρι μέχρι τις πρόσφατες οθόνες των 360Hz και στη δυνατότητα απόδοσης γραφικών με ανάλυση 4K@144Hz, η Republic of Gamers έχει πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στην ανάπτυξη high-end gaming οθονών που ενθουσιάζουν τους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, το ROG Strix XG49VQ Super Ultra-Wide HDR Gaming Monitor προσφέρει την απόλυτη καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

NEVER STOP GAMING. Έλα στα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και ανακάλυψε τα κορυφαία προϊοντα της σειράς ASUS ROG — Republic of Gamers για να κυριαρχήσεις στο πεδίο της μάχης χωρίς καμία παραχώρηση!

The post ASUS ROG | For Those Who Dare: Κορυφαίες επιδόσεις, κορυφαίες εμπειρίες. Για όλους. appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
asus, asus, εν λόγω, republic, pcs, νέα, animation, video, games, ισχύ, image, nvidia, windows, pro, hdr, mini, led, geforce, full, hero, amd, series, πήχη, matrix, gpu, super, game, ring, xbox, gog, store, extreme, aaa, steam, ssd, wifi, glass, noise, mobile, phone, εταιρεία, android, ray, subwoofer, samsung, potential, oled, router, plaisio, blog, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, σταση εργασιας, αξια, end, βιντεο, εργαλεια, ηχεια, οθονες, πλαισιο, τυχη, ψυγειο, ωρα, aaa, amd, blog, games, game, hdr, nvidia, plaisio, plaisio.gr, ssd, αξιοπρεπεια, απιστευτα, απλα, αρχιτεκτονικη, ασχολεισαι, γινει, δυναμη, δυνατοτητα, εγινε, εν λόγω, εννοια, εργα, ερχεται, εταιρεία, ετοιμο, τεχνολογια, ζωης, ιδεα, ιδρυση, υπολογιστες, κινηση, λειτουργια, λογο, μαυρο, μαγεια, μοντελα, μπορεις, νοημοσυνη, ομαδα, παντα, οθονη, οθονη αφης, ορια, οραμα, πεδιο, παιξε, ποιοτητα, πιστοποιηση, πλατφορμες, ροη, ρολο, συγκεκριμενα, σειρα, σωμα, ταυτοτητα, υλοποιηση, ισχύ, υψηλη, φυσικα, φορμουλα, χρωμα, animation, ασφαλεια, super, mobile, phone, dci, dual, extreme, republic, full, geforce, glass, gog, gpu, hero, ιδανικο, led, matrix, mini, μπροστα, windows, noise, oled, pcs, πήχη, potential, ring, router, pro, ray, series, steam, turbo, subwoofer, θερμοκρασια, υλικα, wifi, χερια
Τυχαία Θέματα