Παίξε παιχνίδια του Xbox στο laptop σου!

Είναι πλέον εφικτό να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια Xbox και στο laptop σου! Για την ακρίβεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη του φορητού υπολογιστή σου για να παίζεις παιχνίδια από το Xbox One ή από το Xbox Series. Παρακάτω, σου δείχνουμε τον τρόπο.

Όλη η «μαγεία» βρίσκεται στο remote play

Μπορείς να παίξεις παιχνίδια Xbox σε φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη δυνατότητα απομακρυσμένης αναπαραγωγής της κονσόλας. Για να ξεκινήσεις, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα στα Xbox Series X, Xbox Series S, ή στο Xbox One.

Αρχικά, η κονσόλα θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο ίντερνετ. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να έχεις μια αξιοπρεπή ταχύτητα στο διαδίκτυο. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιον repeater, mesh system, ή και να αναβαθμίσεις το router σου. Για να έχεις ομαλό streaming.

Η ενεργοποίηση του remote play πραγματοποιείται μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας, και συγκεκριμένα μέσα από το “Device & connections” και ενεργοποιείς το “Remote features”. Έπειτα, στις προτιμήσεις (Xbox app preferences), ενεργοποιείς το Allow connections from any device. Για επιπλέον ασφάλεια, μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις και το “Only from profiles sign in on this Xbox console”.

Στη συνέχεια, επιστρέφεις στην προηγούμενη σελίδα (Remote features) και επιλέγεις “Test remote play” για να επιβεβαιώσεις ότι όλα λειτουργούν σωστά. Αυτό ήταν!

Ξεκίνα να παίζεις Xbox games στο laptop

Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξεις το Xbox app στο laptop σου με λειτουργικό Windows 10 ή Windows 11, και να κάνεις κλικ στο εικονίδιο δίπλα από την μπάρα αναζήτησης για να ξεκινήσεις να παίζεις παιχνίδια του Xbox στον φορητό υπολογιστή. Σιγουρέψου μονάχα ότι η κονσόλα είναι ενεργοποιημένη!

Πώς μπορώ να κάνω το ίδιο και με το Xbox One;

Αν είσαι κάτοχος Xbox Series X, Xbox Series S, ή Xbox One, μπορείς να παίξεις παιχνίδια από την κονσόλα σε ένα Windows laptop ή desktop.

Επειδή οι παραπάνω κονσόλες χρησιμοποιούν παρόμοιες ρυθμίσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βήματα που προαναφέρθηκαν και στο Xbox One σου. Απλώς ενεργοποίησε την κονσόλα, άνοιξε το Xbox app στον υπολογιστή, και ξεκίνα τη ροή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο δίπλα από την μπάρα αναζήτησης.

Υπάρχει δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης με το laptop;

Παρόλο που πολλοί φορητοί υπολογιστές διαθέτουν HDMI, αυτές συνήθως δεν προσφέρουν κάποιο τρόπο για να στείλεις σήμα από οποιοδήποτε media player στην οθόνη του laptop. Πρακτικά, αυτές οι θύρες είναι μόνο έξοδοι. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν μόνο να «στείλουν» σήμα σε μια εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση. Συνεπώς, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα laptop ως εξωτερική οθόνη για την κονσόλα σου.

Η καλύτερη εναλλακτική για Xbox gaming σε κονσόλα και PC

Βέβαια, η καλύτερη εναλλακτική να παίζεις Xbox games απευθείας σε κονσόλα και PC είναι με μία συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο kotsovolos.gr και να επιλέξεις τη συνδρομή που σου ταιριάζει. Εκτός από την ευκολία να παίζεις όπου επιθυμείς τα καλύτερα παιχνίδια του Xbox One και Xbox Series X/S, θα έχεις δωρεάν προνομία και πολλές αποκλειστικές εκπτώσεις. Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Παίξε παιχνίδια του Xbox στο laptop σου! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παίξε, Xbox,paixe, Xbox