ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου. Για τις κρύες βραδιές και τα χουχουλιάρικα μεσημέρια που θα προτιμήσεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου, έχουμε να σου προτείνουμε μια σειρά από ταινίες που είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών.

Home Alone – Disney+

Κλασσική, ξεκαρδιστική κωμωδία, που αποτέλεσε την έναρξη μιας σειράς που αποτελείται από πέντε ταινίες.

Ο οκτάχρονος Kevin McCallister γίνεται ο άντρας του σπιτιού, μέσα σε μια

νύχτα! Έμεινε πίσω κατά λάθος όταν η οικογένειά του φεύγει βιαστικά για Χριστουγεννιάτικες διακοπές, δίχως να συνειδητοποιήσουν ότι ο Kevin δεν είναι μαζί τους. Έτσι λοιπόν, ο Kevin ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού για τις γιορτές. Όμως, δεν στολίζει τα δωμάτια με πούλιες και πουρνάρια. Δύο διαρρήκτες προσπαθούν να εισβάλουν και ο Kevin ετοιμάζει μια σειρά από παγίδες για να τους καλωσορίσει, μετατρέποντας τα πλάνα τους σε τρομακτική εμπειρία.

Πρωταγωνιστούν οι: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, John Heard, Roberts Blossom και Catherine O’Hara.

Godmothered – Disney+

To “Godmothered” είναι μια κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Eleanor, μια νεαρή, άπειρη νονά νεράιδα που έχει ξεκινήσει να εκπαιδεύεται. Μόλις όμως έμαθε ότι το επάγγελμά που επέλεξε βρίσκεται πολύ κοντά στο να θεωρηθεί ξεπερασμένο, αποφασίζει να δείξει στον κόσμο ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ακόμα νονές νεράιδες. Βρίσκοντας ένα γράμμα από ένα 10χρονο κορίτσι που περνάει στενοχώρια, η Eleanor την εντοπίζει και ανακαλύπτει ότι το κορίτσι, η Mackenzie, είναι πλέον μια 40χρονη ανύπαντρη μαμά που εργάζεται σε έναν σταθμό ειδήσεων στη Βοστώνη. Έχοντας χάσει τον σύζυγό της αρκετά χρόνια πριν, η Mackenzie έχει παραιτηθεί από την ιδέα του “Happily Ever After”. Όμως η Eleanor είναι δεσμευμένη και αποφασισμένη να χαρίσει νέα πνοή στη ζωή της Mackenzie, είτε της αρέσει είτε όχι.

Η ταινία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και τους πρωταγωνιστές ενσαρκώνουν οι: illian Bell, Isla Fisher, Jillian Spaeder, Willa Skye, Mary Elizabeth Ellis και Santiago Cabrera.

The Muppet Christmas Carol – Disney+

Είναι η εποχή για αγάπη, γέλιο και μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών. Έλα στην παρέα του Kermit the Frog, της Miss Piggy και όλων των ξεκαρδιστικών Muppets σε αυτή τη χαρούμενη, μαγική εκδοχή της κλασικής ιστορίας του Charles Dickens. Michael Caine δίνει μια μοναδική παράσταση ως άπληστος Ebenezer Scrooge. Μια μοιραία παραμονή Χριστουγέννων, τον Scrooge επισκέπτονται τα φαντάσματα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος των Χριστουγέννων. Μαζί με τον ευγενικό, ταπεινό Bob Cratchit (Kermit the Frog) και την οικογένειά του, αυτά τα Πνεύματα ανοίγουν τα μάτια του Scrooge – και την καρδιά του – στο αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Κλασσική Χριστουγεννιάτικη ιστορία για όλη την οικογένεια, που αναδεικνύεται από τις ερμηνείες των: Steve Whitmire, Frank Oz, Dave Goelz, Michael Caine, Jerry Nelson και David Rudman.

Christmas Chronicles 2 – Netflix

Η Kate Pierce είναι μια κυνική 13χρονη και άκρως δυσαρεστημένη που θα περάσει τα Χριστούγεννα στο ηλιόλουστο Κανκούν του Μεξικού με τη μητέρα της Claire, τον αδελφό της Teddy, τον νέο φίλο της Claire, Bob Booker, και τον γιο του Bob, Jack. Θέλει να γυρίσει σπίτι, όπου χιονίζει. Η Kate αποφασίζει να το σκάσει και να πάρει μια πτήση νωρίς το πρωί για να επιστρέψει στο σπίτι της στη Βοστώνη. Μπαίνει σε ένα λεωφορείο στο οποίο επιβιβάζεται κρυφά και ο Jack. Μεταφέρονται απροσδόκητα, μέσω μιας σκουληκότρυπας, στον Βόρειο Πόλο από τον οδηγό, τον Belsnickel, ένα ξωτικό των Χριστουγέννων με κακές προθέσεις. Εκεί, η Kate και ο Jack ανακαλύπτονται και σώζονται από τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος τους μεταφέρει στο σπίτι του όπου περιμένει η σύζυγός του.

Η ταινία θα σε γυρίσει στα παιδικά σου χρόνια, τότε που περίμενες να χιονίσει για να καταλάβεις ότι έχουν έρθει τα Χριστούγεννα. Στους βασικούς ρόλους εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, Kimberly Williams-Paisley, Jahzir Bruno, Julian Dennison, Tyrese Gibson, Judah Lewis, Sunny Suljic, Darlene Love και Malcolm McDowell.

A Boy Called Christmas – Netflix

Ο 13 ετών Nikolas και ο πατέρας του, Joel, ένας ξυλοκόπος ζούνε στο δάσος. Η μητέρα του Nikolas πέθανε δυο χρόνια πριν, όταν δαγκώθηκε από μια αρκούδα. Κάθε βράδυ ο Nikolas προσπαθεί να βρει παρηγοριά φέρνοντας στο μυαλό του τον μύθο για ένα βασίλειο που ονομάζεται Elfhelm. Εκεί, ένα κορίτσι βρήκε ένα μαγικό μέρος, κατοικία των ξωτικών, που τη βοήθησαν να επιζήσει τον χειμώνα.

Μια μέρα, ο βασιλιάς καλεί τους υπηκόους του και τους υπόσχεται γενναία ανταμοιβή αν βρουν ένα αντικείμενο που θα επαναφέρει την ελπίδα στον τόπο. Απεγνωσμένος για χρήματα, ο Joel μαζί με μια ομάδα κυνηγών ξεκινάει για ένα ταξίδι με αποστολή να βρει το Elfhelm. Έτσι, ο Nikolas μένει με τη θεία του, Carlotta, μια εγωίστρια που κάνει τη ζωή του μίζερη. Για καλή του τύχη, ο Nikolas βρίσκει έναν χάρτη που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Elfhelm και αποφασίζει να ταξιδέψει στον βορά για να τον δώσει στον πατέρα του.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Matt Haig και πρωταγωνιστούν οι: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Jim Broadbent και Maggie Smith.

The Claus Family – Netflix

Είναι η πρώτη από μια τριλογία ταινιών που μπορείς να παρακολουθήσεις μέσω του Netflix.

Η Suzanne μετακομίζει με τα παιδιά της Jules και Noor από την Ολλανδία στο Βέλγιο καθώς βρήκε δουλειά σε ένα βελγικό εργοστάσιο μπισκότων. Τις ώρες εργασίας της, ο Noël – ο πεθερός της – φροντίζει τα παιδιά. Κατά σύμπτωση ο Jules βρίσκει στα υπάρχοντα του παππού του μια μαγική σφαίρα χιονιού που μπορεί να τον μεταφέρει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ανακαλύπτει επίσης ότι ο παππούς του είναι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης. Ο Noël έχει ένα μυστικό χώρο εργασίας σε κάποιο χιονισμένο μέρος όπου παίρνει βοήθεια από μερικά ξωτικά. Όμως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δεν είναι πλέον σε θέση να παραδώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλο τον κόσμο, οπότε ο Jules αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Ωστόσο, ο Jules μισεί τα Χριστούγεννα καθώς ο πατέρας του πέθανε την προηγούμενη χρονιά την παραμονή των Χριστουγέννων και δεν είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Αυτό χειροτερεύει όταν ανακαλύπτει ότι ο Άγιος Βασίλης δεν ζει για πάντα και όλοι οι μεγαλύτεροι γιοι στο γενεαλογικό του δέντρο θα πρέπει να αναλάβουν τον ρόλο του Άγιου Βασίλη μόλις ο προκάτοχός του πεθάνει ή γεράσει πολύ. Την ίδια ώρα, το εργοστάσιο μπισκότων κοντεύει να χρεοκοπήσει καθώς η διοίκηση δεν θέλει να επενδύσει σε νέες γεύσεις.

Πρωταγωνιστούν οι: Jan Decleir, Mo Bakker, Stefaan Degand, Eva van der Gucht, Bracha van Doesburgh και Sien Eggers.

A Christmas Gift from BobCosmote TV

Η ταινία A Christmas Gift from Bob βασίζεται στα βιβλία A Gift from Bob και The Little Book of Bob του James Bowen. Επίσης αποτελεί τη συνέχεια του φιλμ A Street Cat Named Bob.

Ο James αναπολεί τα τελευταία Χριστούγεννα που πέρασε ο ίδιος και ο Bob βγάζοντας τα προς το ζην στους δρόμους και πώς ο Bob τον βοήθησε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του – παρέχοντας δύναμη, φιλία και έμπνευση – και τελικά διδάσκοντας ο ένας τον άλλον για το αληθινό νόημα του πνεύματος των Χριστουγέννων.

Μια ταινία με πολλά μηνύματα για το πως η φιλία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία. Παίζουν οι ηθοποιοι: Luke Treadaway, Anna Wilson-Jones, Kristina Tonteri-Young, Nina Wadia και Bob ο Γάτος.

Saving Christmas – Cosmote TV

Ο Danny είναι ένας μαθητής γυμνασίου που ζει στην πόλη Norpole του Maine με τη μητέρα του Elizabeth και την αδερφή του, Jennifer. Δυστυχώς, ο πατέρας του Danny πέθανε και αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της οικογένειας χωρίς αυτόν. Όταν η Jennifer λέει ότι δεν πιστεύει πια στον Άγιο Βασίλη, ο Danny αποφασίζει να αποδείξει ότι ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός. Με τη βοήθεια της αδερφής του και των φίλων του Matt και Jake, ο Danny ξεκινά την έρευνά του. Οι νέοι λαμβάνουν συνέντευξη από κατοίκους της περιοχής που μπορεί να γνωρίζουν την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη και αναζητούν στοιχεία χρησιμοποιώντας gadgets υψηλής τεχνολογίας που συναρμολογούν μόνοι τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Ed Asner, Patrick Muldoon, Brooke Langton, Jack Brunault, Lindsey Blanchard, Max Harris και Jalon Christian.

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες με μια τηλεόραση προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ανάλυσης που θα βρεις στο site του Κωτσόβολου.

 

The post ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
οικογενεια, χριστουγεννιατικες βιτρινες, οικογενεια, home alone, Χριστούγεννα, home, john, νέα, bell, fisher, muppet, frog, miss, muppets, bob, david, pierce, jack, russell, gibson, love, haig, henry, zoe, maggie, smith, netflix, eva, cosmote, book, james, φιλμ, cat, ηθοποιοι, anna, nina, jennifer, gadgets, max, site, blog, κινηση στους δρομους, βιβλια, σταση εργασιας, Στην κορυφή του σπιτιού, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, ξωτικο, αγιος βασιλης, χριστουγεννιατικα, διακοσμηση, βελγιο, δουλεια, δωρα, ηθοποιοι, κωτσοβολος, μητερα, ξωτικα, ολλανδια, περιοδος, πνευματα, σφαιρα, ταινιες, τηλεοραση, τυχη, φιλια, ωρα, blog, gibson, james, αγαπη, αρκουδα, βιβλιο, βοηθεια, βοστωνη, βραδυ, βρισκεται, βορα, γελιο, γινεται, γραμμα, δασος, δεντρο, δυναμη, δυστυχως, διοικηση, δωσει, δωματια, ελπιδα, εμπνευση, εποχη, ερευνα, ετων, ζωη, ιδεα, ιδια, φιλμ, κωμωδια, λαθος, λεωφορειο, μαμα, ματια, μηνυματα, μυστικο, μπορεις, μυαλο, νεραιδες, νοημα, νονα, ομαδα, παντα, παιδικα, παιδια, πεθανε, πνοη, προβληματα, πρωταγωνιστες, πρωι, πτηση, ρολο, συζυγο, συνεχεια, σειρα, σπιτι, φαντασματα, ωρες, anna, bell, bob, book, cat, david, eva, love, fisher, frog, jack, gadgets, γευσεις, john, haig, henry, jennifer, καρδια, κρυφα, nina, max, maggie, miss, muppet, muppets, netflix, pierce, russell, site, smith, ταξιδι, θεια, υγειας, wilson, zoe
Τυχαία Θέματα
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΟΛΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,kalyteres christougenniatikes tainies, oli, oikogeneia