Κάνε level-up στο σπίτι σου και στην καθημερινή ζωή σου

Διανύουμε ήδη τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς και σκέφτεσαι ότι έφτασε η στιγμή να κάνεις ένα level-up στο σπίτι σου, κάτι που θα διευκολύνει την καθημερινότητα και θα αναβαθμίσει την ζωή σου, καθώς είναι ο χώρος όπου περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας;

Μπορεί μεν η διακόσμηση του σπιτιού να είναι το Α και το Ω, καθώς προσδίδει ανανεωμένο χαρακτήρα στον προσωπικό σου χώρο, ωστόσο οι tech παρεμβάσεις είναι εκείνες που κάνουν την ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα της ζωής σου.

Επιστρέφοντας κουρασμένος/η από τη δουλειά μπορείς

να χαλαρώσεις, να απολαύσεις μία ωραία ταινία, να ακούσεις μουσική.

Είτε είσαι family guy ή single, από τη μία, σίγουρα θα συμμετέχεις σε κοινές δραστηριότητες με την οικογένειά σου, ενώ από την άλλη θα αναζητήσεις τρόπους να περάσεις όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου εντός της κατοικίας σου.

Επενδύοντας στα κατάλληλα gadget για το smart home και σε αναβαθμισμένες συσκευές ψυχαγωγίας, επιτυγχάνεις το level-up που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα όμορφο και φρέσκο ξεκίνημα το νέο έτος, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις επιλογές διασκέδασης στο σπίτι.

Νύχτες πρεμιέρας

Μία καθηλωτική ψυχαγωγία στο σπίτι αποτελεί η θέαση μίας καλής ταινίας, αλλά με την απόλυτη εμπειρία ήχου και εικόνας. Είναι μύθος ότι χρειάζεται να σπαταλήσεις μία περιουσία για να δημιουργήσεις -με απλές κινήσεις- το home cinema που ονειρεύεσαι.

Υπάρχουν επιλογές που παρέχουν κορυφαία ποιότητα ήχου και άψογη εικόνα.

Αν δεν έχεις ήδη μία τεχνολογικά updated τηλεόραση τότε θα χρειαστείς μία αξιόπιστη λύση ανάλογα με τον χώρο που θα την εγκαταστήσεις. Δηλαδή από 50 έως 65 ιντσών, ώστε να έχεις την κατάλληλη απόσταση από την τηλεόραση και να την απολαμβάνεις στο έπακρο.

Η Samsung QLED 65” αποτελεί μία ιδανική λύση αν διαθέτεις ένα ευρύχωρο σαλόνι και η απόσταση του καναπέ σου από την tv είναι μεγαλύτερη των 2 μέτρων. Το Quantum Dot panel προσφέρει ζωντανά χρώματα με 100% όγκο DCI-P3 και άκρως ρεαλιστική εικόνα. Παράλληλα, ο AirSlim σχεδιασμός χαρίζει στην τηλεόρασή σου μία μινιμαλιστική αισθητική που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αν έχεις παιδιά που λατρεύουν το gaming τότε και για αυτά η Samsung QLED θα γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια, καθώς προσφέρει ομαλό παιχνίδι χωρίς όρια, χάρη στην τεχνολογία Motion Xcelerator Turbo+ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Μία ακόμη επιλογή, αλλά στην κατηγορία των 55’’ είναι η LG OLED 55B36 Smart 4K TV. Απόλαυσε 4K ανάλυση με Self-Lit OLED που δημιουργεί φως στο απόλυτο σκοτάδι και οραματίσου μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος. Επιπλέον, ο επεξεργαστής α7 4K AI Gen6 και το OLED Dynamic Tone Mapping Pro σου παρέχει πάντα τη βέλτιστη εμπειρία εικόνας αλλά και ήχου. Τέλος, oι τεχνολογίες Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync και Freesync σου προσφέρουν συγκλονιστική καθηλωτική εμπειρία ταινιών και gaming.

Για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία το set home cinema θα συμπληρώσει ιδανικά το σύστημα θέασης και ακουστικής (ακόμη και με κάποιο μοντέλο τηλεόρασης) για να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε… κινηματογραφική αίθουσα.

Με το Samsung Premium Q-series HW-Q800C Set Home Cinema αισθάνεσαι τον ήχο να σε περιβάλει με 5 ηχεία μπροστινής κατεύθυνσης, 1 subwoofer και 2 κανάλια ανοδικού ήχου για μια πραγματική εμπειρία Dolby Atmos. Συνδύασέ το με μια συμβατή τηλεόραση Samsung για δυνατό ήχο Q-Symphony. Απόκτησε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο, βαθμονομημένο στον χώρο σου με το SpaceFit Sound Pro.

Μία πιο οικονομική, αλλά αξιόπιστη επιλογή είναι το LG S60Q Set Home Cinema. Κάνε τον καλύτερο συνδυασμό για την LG τηλεόραση σου με την soundbar ισχύος 300W. Aπόλαυσε κινηματογραφικής ποιότητας ήχο Dolby Αtmos με δυνατά μπάσα που σε βάζουν στην δράση, από το ασύρματο Subwoofer.

Η ψυχαγωγία είναι στο σπίτι σου

Με τις απαραίτητες συσκευές εξοπλίζεις το σπίτι σου ώστε να γίνει το spot ψυχαγωγίας για σένα ή την οικογένειά σου. Μία δυνατή soundbar για να απολαμβάνεις στο μάξιμουμ το soundtrack και διαλόγους της αγαπημένης σου ταινίας, ένα ασύρματο ηχείο για κορυφαία ποιότητα ήχου της μουσικής που αγαπάς, ή αν είσαι πιο ρομαντικός και διαθέτεις τον ιδανικό χώρο, τότε χρειάζεσαι σύστημα προβολής ή προτζέκτορα.

Soundbars: Το Bose TV Speaker είναι η ιδανικότερη λύση για εσένα που θέλεις καλύτερο ήχο στην τηλεόραση. Μικρό αλλά πανίσχυρο, εκπέμπει καθαρό, ισορροπημένο και φυσικό ήχο ενισχύοντας την καθαρότητα και την ακρίβεια με τη λειτουργία διαλόγου και εξασφαλίζοντας την υψηλή απόδοση του μπάσου.

Σύστημα προβολής: Απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία μεγάλης οθόνης με τον Epson COW01 τον υψηλής ποιότητας, μεγάλης διάρκειας και ευέλικτο βιντεοπροβολέα COW01 για το σπίτι, με ανάλυση WXGA. Με την οθόνη προβολής Conceptum CON-TP100, δαπέδου 100” με τρίποδο έχεις την ιδανική λύση για… οικιακό κινηματογράφο, χωρίς καν να χρειαστεί παρέμβαση σε συγκεκριμένο τοίχο του σπιτιού, καθώς και οι δύο συσκευές είναι portable από δωμάτιο σε…δωμάτιο.

Bluetooth ηχείο: Το Acton II είναι το μικρότερο από την σειρά ηχείων της Marshall αλλά μην σε γελάει το μέγεθός του. Είναι ένα δυναμικό και συμπαγές ηχείο με τρεις class D ενισχυτές που οδηγούν τα διπλά tweeter και το subwoofer του για την απόδοση «μεγάλου» ήχου. Κατάλληλο για το σπίτι αλλά και για πάρτι. Με εύρος ισχύος: 31 – 70 Watt το συνδέεις ασύρματα με το κινητό σου και απολαμβάνεις την χαλαρωτική μουσική που θέλεις ή όποιο κομμάτι θες από το YouTube, το Spotify κ.τ.λ.

Πικάπ: Αν είσαι vintage τύπος μπορείς να απολαύσεις τη μουσική σου στο Lenco TT-110 με τη ρετρό σχεδίασή του. Αυτό το πικάπ βαλίτσας διαθέτει σύγχρονες λειτουργίες και επιλογές αναπαραγωγής.

“Χτίσε” το δικό σου Smart home

Η επένδυση σε «έξυπνες» οικιακές συσκευές και gadets αποτελεί έναν τρόπο για να αυξήσεις την αξία του σπιτιού σου, ενώ παράλληλα σου προσφέρει ευκολία και αποδοτικότητα στην καθημερινότητά σου.

Έλεγχος του θερμοστάτη, του aircondition, του φωτισμού, του έξυπνου ηχείου, της ηλεκτρικής σκούπας, με φωνητικές εντολές: Με όλα αυτά, φέρνεις την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράς με το σπίτι σου και παράλληλα αποφεύγεις άσκοπες κινήσεις, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο χαλάρωσης, αλλά και τη μέγιστη ασφάλεια. Θα χρειαστείς τα παρακάτω gadgets ώστε να ξεκινήσεις το “χτίσιμο” του δικού σου smart home με το οικοσύστημα συσκευών, με απίστευτα χαμηλές τιμές. Πρέπει να προσέξεις, επιλέγοντας gadgets από την ίδια εταιρεία (π.χ. Xiaomi, Tp-Link, Phillips κ.τ.λ.) και όχι διαφορετικά είδη, από διαφορετικό κατασκευαστή, προκειμένου να έχεις τη μέγιστη απόδοση και συνδεσιμότητα.

Ψηφιακός βοηθός: Για αρχή χρειάζεσαι μία ψηφιακή βοηθό. Σου προτείνουμε την Alexa. Το νέο Amazon Echo Dot 4ης γενιάς Charcoal έρχεται με ανανεωμένη, καλύτερη σχεδίαση, έτοιμο να σου προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά και έξυπνες λειτουργίες στο σπίτι σου! Mε την Αlexa να αποτελεί το δεξί σου χέρι στο σπίτι, ενεργοποιείς και απενεργοποιείς όλες τις “έξυπνες” συσκευές.

Πρίζα: Έλεγξε τις ηλεκτρικές σου συσκευές με το Mini Smart Wi-Fi Plug Tapo P100 από όπου κι αν είσαι, ενεργοποιώντας ή απενεργοποιώντας τα πάντα εύκολα και γρήγορα από το smartphone σου. Κούμπωσε πάνω της ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα ηχείο ή ό,τι άλλο σε βολεύει και εσύ απλά δώσε την εντολή.

Λάμπα: Η έξυπνη λάμπα TAPO L510E E27 συνδέεται με το Wifi δίκτυο σου και δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Έτσι, μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση της φωτεινότητας, τον αγαπημένο σου φωτισμό καθώς και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση φωτισμού μέσω της εφαρμογής Tapo αλλά και των φωνητικών εντολών (Amazon Alexa, Google Assistant).

Ασφάλεια: Η ασφάλεια του σπιτιού σου δεν είναι πλέον γρίφος. Με οικονομικές συσκευές θωρακίζεις το σπίτι σου επαρκώς και ελέγχεις τα πάντα από το smartphone σου. Κοινώς κοιμάσαι ήσυχος. Το Tapo Hub είναι η καρδιά του συστήματος έξυπνου σπιτιού Tapo, που συνδέει συσκευές, χρησιμοποιώντας ένα ασύρματο πρωτόκολλο εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης. Καλύπτει ολόκληρο το σπίτι και μπορεί να συνδυαστεί με έως και 64 έξυπνες συσκευές για μια ολοκληρωμένη εμπειρία έξυπνου σπιτιού. Διαθέτει ηχείο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως smart κουδούνι. Ο έξυπνος αισθητήρας κίνησης Tapo T100 Smart Motion ευρείας εμβέλειας από την εταιρεία TP-Link, ενεργοποιεί τα φώτα όταν ανιχνεύει κάποια κίνηση, αποστέλλει άμεσες ειδοποιήσεις και είναι πολύ εύκολος στην εγκατάσταση. Επιπλέον εμπλουτίζεις το οικοσύστημα σου με τον έξυπνο αισθητήρα επαφής Tapo T110 από την εταιρεία TP-Link για προστασία παραθύρων και πορτών με υποστήριξη Smart Action και άμεση ειδοποίηση εφαρμογής. Τέλος, θα χρειαστείς το άγρυπνο μάτι της TP-Link Tapo C200. Με την Home Security IP Camera Tapo C200 μπορείς να δεις ό,τι επιθυμείς στον χώρο σου μέρα και νύχτα. Διαθέτει ανάλυση Full HD 1080p, οριζόντιο εύρος 360°, κάθετο εύρος 114° και λειτουργία νυκτός.

Κάνε ένα φρέσκο και πιο tech ξεκίνημα τη νέα χρονιά στο σπίτι σου. Απόκτησε μέσα από μία ευρεία γκάμα τα απαραίτητα gadgets και συσκευές ώστε να κάνεις ένα ουσιαστικό και άκρως χρήσιμο level-up στο σπίτι σου. Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ή μπες στο www.kotsovolos.gr και βρες ό,τι ψάχνεις.

The post Κάνε level-up στο σπίτι σου και στην καθημερινή ζωή σου appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
καθημερινη, ζωη, σπιτι, family guy, home cinema, tech, guy, single, gadget, smart, home, cinema, λύση, samsung, quantum, dot, oled, φως, dynamic, pro, vision, set, subwoofer, δραση, epson, συγκεκριμένο, class, tweeter, θες, youtube, vintage, gadgets, εταιρεία, tp-link, phillips, alexa, amazon, echo, mini, wifi, google, hub, security, camera, full, νέα, βρες, blog, www.google.gr, www.youtube.com, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, ηχειο bluetooth, alexa, δυνατα, διακοσμηση, δουλεια, ηχεια, κωτσοβολος, μουσικη, τηλεοραση, φως, χρωματα, χωρις ορια, amazon, blog, cinema, epson, smart, tp-link, tweeter, youtube, αισθητικη, απιστευτα, απλα, ατμοσφαιρα, αψογη, βρες, γινει, γριφος, δικτυο, δυναμικο, ευκολα, αιθουσα, ερχεται, εταιρεία, ετοιμο, ετος, τεχνολογια, εξυπνο, ζωης, ιδια, ειδοποιηση, ησυχος, ηχειο, θες, εικονα, ηχο, κινητο, κινηση, λειτουργια, λύση, ματι, μηνες, μικρο, μπορεις, μυθος, νυχτα, ξεκινημα, παντα, οθονη, οικογενεια, ορια, ουσιαστικο, παιδια, ποιοτητα, ρετρο, ρυθμισεις, σιγουρα, συγκεκριμένο, σειρα, σκεφτεσαι, τυπος, υψηλη, φυσικο, χερι, ψηφιακη, ομορφα, ωρες, ασφαλεια, security, class, guy, dci, dot, δωματιο, δωσε, echo, ειδη, family guy, phillips, full, gadgets, gadget, για σενα, home, home cinema, hub, ιδανικο, camera, κοιμασαι, κομματι, καρδια, mini, ογκο, oled, dynamic, παιχνιδι, quantum, pro, series, set, single, sync, tech, subwoofer, vintage, vision, βοηθος, wifi
Τυχαία Θέματα