Εργαλεία δημιουργικού AI για videos προστίθενται στο Adobe Premiere Pro

Η Adobe ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο δημιουργικού AI για videos, που αποτελεί μέλος της οικογένειας προϊόντων Firefly και θα προσθέσει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro. Τα νέα εργαλεία της σουίτας Firefly, μαζί με μερικές προτεινόμενες ενσωματώσεις λειτουργιών

από τα μοντέλα των Runway, Pika Labs, αλλά και το Sora της OpenAI, θα επιτρέψουν στους χρήστες του Premiere Pro να δημιουργούν videos και να προσθέτουν ή να αφαιρούν αντικείμενα χρησιμοποιώντας γραπτές εντολές, με σκοπό να επιμηκύνουν τη διάρκεια των video clips. Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά τους, το μόνο που είναι για των ώρα γνωστό είναι πως αναμένονται εντός του 2024. Αυτό που συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό είναι το αν η Adobe θα κάνει το Premiere Pro να συνεργάζεται με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης άλλων εταιρειών.

Στο σχετικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η Adobe για να παρουσιάσει τα πλάνα της, αποκαλεί την ενσωμάτωση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνη τρίτων ως μια πρώιμη ματιά στο πως θα μπορούσαν να μοιάζουν στο μέλλον. Η ιδέα είναι οι χρήστες του Premiere Pro να έχουν περισσότερες επιλογές, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν μοντέλα όπως το Pika για να επεκτείνουν τα videos, το Sora ή το Runway AI όταν δημιουργούν B-roll για τα projects τους. Ακόμα, η Adobe λέει ότι οι ετικέτες Content Credentials είναι δυνατό να εφαρμοστούν σε αυτά τα clips, ώστε να εντοπίζεται ποια μοντέλα AI έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τους.

The post Εργαλεία δημιουργικού AI για videos προστίθενται στο Adobe Premiere Pro appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα