Ανακάλυψε όλα τα αξεσουάρ για την κονσόλα σου

Οι κονσόλες τελευταίας γενιάς των Sony και Microsoft έχουν ήδη «εισβάλει» σε εκατοντάδες χιλιάδες playrooms και σαλόνια ανά τον κόσμο. Με design που τραβάει τα βλέμματα και με τεχνολογίες για κορυφαίες επιδόσεις όπως Ray Tracing για περισσότερη ακρίβεια στην απόδοση γραφικών, τα PlayStation

5 και Xbox Series X|S αποτελούν δύο πανίσχυρες κονσόλες που έχουν αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το “console gaming”.

Όπως και σε κάθε νέα γενιά παιχνιδομηχανών, τα αξεσουάρ είναι αυτά που εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία.

Αναβάθμισε το παιχνίδι σου με τα πιο καινοτόμα χειριστήρια

Το χειριστήριο είναι το πιο βασικό αξεσουάρ. Το χρησιμοποιείς για αλληλεπίδραση με παιχνίδια, εφαρμογές και την κονσόλα σου. Έτσι, οι νέες κονσόλες προσφέρουν αναβαθμισμένο controller για ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες.

Microsoft Xbox Series Wireless

Η Microsoft κατάφερε να ανανεώσει το ήδη εκπληκτικό design του χειριστηρίου για Xbox με αναδιαμορφωμένες επιφάνειες και με ακόμα πιο κομψή γεωμετρία για μεγαλύτερη εργονομία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ανάγλυφη λαβή, σε συνδυασμό με το υβριδικό πληκτρολόγιο κατεύθυνσης, προσδίδουν σιγουριά στις κινήσεις σου, παραμένοντας συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείς να καταγράψεις και να μοιραστείς περιεχόμενο χωρίς διακοπές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπρόσθετα, επιτρέπει τη ζεύξη, το παιχνίδι και τη γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στο Xbox Series X, τον υπολογιστή και τις υποστηριζόμενες κινητές συσκευές.

Επίλεξε ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα σε χρώματα και βάλε κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι σου. Μπορείς, επίσης, να κάνεις την απόλυτη αναβάθμιση με το  Microsoft Xbox Elite Series 2 Black Controller. Διαθέτει βελτιωμένες σκανδάλες με δυνατότητα προσαρμογής και βελτιστοποιημένους, προσαρμόσιμους μοχλούς για άμεση απόκριση.

Προσφέρει, επίσης, υποστήριξη συνδεσιμότητας Bluetooth για ασύρματη σύνδεση και σε Windows 10 PC και δυνατότητα ρύθμισης έως και τριών προφίλ για ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία gaming.

Sony DualSense Wireless Controller

Τα στοιχεία που ανέδειξαν το χειριστήριο DualShock 4 συνδυάζονται αρμονικά με σημαντικές καινοτομίες που αλλάζουν σημαντικά την εμπειρία. Το Sony DualSense Wireless Controller Cosmic Red υπόσχεται μια άκρως καθηλωτική εμπειρία gaming, την ίδια στιγμή που αποτελεί κόσμημα για το playroom σου.

Οι απτικές σκανδάλες παρέχουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα επίπεδα δύναμης και έντασης, καθώς ο παίκτης αλληλεπιδρά με τον εξοπλισμό και τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Από το τράβηγμα της χορδής ενός εξαιρετικά σφιχτού τόξου, έως το πάτημα των φρένων ενός γρήγορου αυτοκινήτου, οι σκανδάλες θα προσαρμόζονται ανάλογα προσθέτοντας περισσότερο ρεαλισμό στην όλη εμπειρία.

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο μπορείς να συνομιλήσεις με φίλους online, χωρίς τη χρήση headset. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδέσεις απευθείας τα ακουστικά σου στην υποδοχή 3.5 mm. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να απενεργοποιήσεις με μια κίνηση την καταγραφή φωνής με το ειδικό κουμπί σίγασης.

Το ενσωματωμένο ηχείο υπόσχεται υψηλότερη πιστότητα ηχητικών εφέ που κατακλύζουν τον χώρο, από το χειριστήριο. Το πλήκτρο Share, μετονομάζεται σε «Κουμπί Δημιουργίας», προσφέροντας στους παίκτες περισσότερους τρόπους αναπαραγωγής περιεχομένου παιχνιδιού και ζωντανής ροής.

Η απαραίτητη βάση φόρτισης

Τώρα δε χρειάζεται να «δεσμεύεις» τις θύρες USB της κονσόλας σου για να φορτίζεις τα χειριστήριά σου. Αν είσαι κάτοχος Xbox Series X/S μπορείς να αξιοποιήσεις τον φορτιστή Speedlink Jazz USB Charger for Xbox Series X/S. Ο σταθμός τροφοδοτείται από την κονσόλα ή οποιαδήποτε άλλη θύρα USB όπως στον υπολογιστή ή στο laptop σου. Η συσκευή φορτίζει 2 controllers ταυτόχρονα κρατώντας τα σταθερά στη θέση τους.

Αντίστοιχα, με το Sony Charging Station For DualSense PS5 μπορείς να συνδέσεις έως δύο ασύρματα χειριστήρια DualSense γρήγορα και εύκολα με την κουμπωτή σχεδίαση της βάσης φόρτισης. Τα χειριστήρια φορτίζουν τόσο γρήγορα όσο και όταν τα συνδέεις στην κονσόλα PS5. Έτσι, μπορείς να αποδεσμεύσεις τις θύρες USB χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Απογείωσε τον ήχο σου με “Next-Gen” ακουστικά

Τα next-gen ακουστικά έρχονται για να συμπληρώσουν τέλεια την κονσόλα σου, με βελτιωμένα καλύμματα ακουστικού και πλαίσιο κεφαλής για πιο άνετη εμπειρία. Ο εργονομικός σχεδιασμός παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, την ίδια στιγμή που η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει έως και πάνω από 15 ώρες ασύρματου παιχνιδιού. Ο λόγος για τα  Microsoft Xbox Stereo Headset και Sony Pulse 3D PS5 Wireless Gaming Headset.

Με τα ακουστικά Xbox θα απολαμβάνεις ήχο υψηλής ποιότητας με χαμηλή καθυστέρηση, 100% ασύρματη σύνδεση με το Xbox σου, χωρίς να απαιτείται dongle ή σταθμός βάσης. Υποστηρίζει τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου όπως Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS Headphone:X για ρεαλισμό και ακρίβεια στον ήχο που σας περιβάλλει απόλυτα. Τα ακουστικά Microsoft Xbox Stereo Headset είναι συμβατά προς τα πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να τα αξιοποιήσεις για το Xbox One.

Αντίστοιχα, τα ασύρματα ακουστικά Sony Pulse 3D αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία Tempest 3D Audiο του PS5. Πρόκειται για μια νέα καινοτομία ήχου της Sony, που επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία χιλιάδων στοιχείων ήχου σε περιβάλλον 3D εντός του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης βρίσκεται στο επίκεντρο απίστευτα καθηλωτικών ηχοτοπίων, που δίνουν την αίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από κάθε κατεύθυνση. Έρχονται μαζί με ειδικό προσαρμογέα, ώστε να προσφέρουν συμβατότητα με PS4 και συμβατούς υπολογιστές Windows και macOS. Στο ίδιο πακέτο, περιλαμβάνεται, επίσης, καλώδιο ήχου με υποδοχή 3.5 mm, για να μπορείς να το συνδέσεις εύκολα στο PlayStation VR, καθώς και σε smartphone, tablet.

Έλεγξε εύκολα τον τρόπο ψυχαγωγίας στην κονσόλα σου

Αξιοποίησε την κονσόλα σου ως ένα υπερσύγχρονο media player. Ενδεικτικά, ένα remote control όπως το Sony Media Remote For PS5 παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής για εύκολη περιήγηση. Εκτός από τα κλασικά πλήκτρα ελέγχου (αναπαραγωγής/παύσης, γρήγορης κίνησης προς τα εμπρός και γρήγορης κίνησης προς τα πίσω) με εύχρηστη διάταξη, παρέχει πλήκτρο για φωνητική αναζήτηση και δυνατότητα προσαρμογής ήχου και λειτουργίας σε συμβατές τηλεοράσεις με τον ενσωματωμένο πομπό IR.

Βάλε τον εαυτό σου στο επίκεντρο

Με μία κάμερα όπως η Microsoft Lifecam HD-3000 Web Camera μπορείς να προσθέσεις τον εαυτό σου στα gameplay των αγαπημένων σου τίτλων και στα livestream σου από την κονσόλα σου. Κούμπωσε τη κάμερα στην κονσόλα, άνοιξε το Twitch app στο Xbox σου και ξεκίνα το streaming!

Αν είσαι κάτοχος PlayStation 5, τότε σίγουρα θα χρειαστείς τη Sony PS5 Full HD Camera. Εφοδιασμένη με δύο ευρυγώνιους φακούς για λήψη 1080p, η κάμερα για το PS5 εξασφαλίζει άψογη ευκρίνεια καθώς βιώνεις τις πιο επικές στιγμές gaming. Συνεργάζεται άψογα με το πλήκτρο δημιουργίας του ασύρματου χειριστηρίου DualSense, για να δημιουργείς γρήγορα μια εγγραφή ή μια μετάδοση του εαυτού σου και του gameplay σου.

Τα εργαλεία αφαίρεσης παρασκηνίου, όπως η δυνατότητα περικοπής ή εξολοκλήρου αφαίρεσης του φόντου με τη χρήση πράσινης οθόνης, σε βάζουν πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστή σε όλες τις παραγωγές σου. Μια καλή αφορμή για να ξεκινήσεις το δικό σου gaming κανάλι στο YouTube ή και στο Twitch.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X|S, ευρεία γκάμα σε χρώματα, headset, υπολογιστή, laptop, Microsoft Xbox Stereo Headset, Sony Pulse 3D PS5 Wireless Gaming Headset, smartphone, tablet, Microsoft Lifecam HD-3000 Web Camera, Sony PS5 Full HD Camera.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Ανακάλυψε όλα τα αξεσουάρ για την κονσόλα σου appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα