Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες που θα αποκτήσουν τα AirPods Pro 2ης γενιάς με το iOS 17

Το iOS 17 που ανακοινωθηκε στο φετινό WWDC 13, εκτός από το iPhone θα φέρει μία σειρά από βελτιώσεις και στα AirPods Pro 2ης γενιάς, τα οποία θα γίνουν ακόμα πιο έξυπνα και αυτόματα στη λειτουργία τους.

Adaptive Audio

Αν και τα AirPods Pro 2ης γενιάς διαθέτουν ένα από τα καλύτερα συστήματα Ενεργής Ακύρωσης Θορύβου (Active Noise

Cancellation – ANC) στην κατηγορία τους, καθώς και μία εξαιρετική Λειτουργία Διαφάνειας (Transparency Mode) για την ενίσχυση των περιβαλλοντικών θορύβων για να μην είσαι απομονωμένος από το περιβάλλον στις εξωτερικές μετακινήσεις σου, αυτό που τους λείπει είναι η αυτοματοποίηση. To iOS 17 έρχεται για να διορθώσει αυτή την έλλειψη, προσθέτοντας λειτουργία Adaptive Audio ή οποία θα επιτρέπει την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ ANC και Transparency, ανάλογα με το που βρίσκεσαι και τι ακούγεται γύρω σου.

Conversation Awareness

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα όταν φοράς ακουστικά με ANC και ακούς μουσική, είναι η απομόνωση από το περιβάλλον και η αδυναμία επικοινωνίας με κάποιον συνομιλητή, χωρίς να διακόψεις την ακρόασή σου. Όμως με τη νέα λειτουργία Adaptive Awareness τουiOS 17, τα AirPods Pro 2ης γενιάς θα αναγνωρίζουν αυτόματα τη φωνή σου μόλις ξεκινάς να μιλάς, θα χαμηλώνουν την ένταση της μουσικής και θα ενισχύουν την ένταση των φωνών που βρίσκονται κοντά σου, ώστε να μπορείς να συνομιλήσεις χωρίς καν να χρειαστεί να βγάλεις τα ακουστικά από τα αυτιά σου.

 

Personalised Volume

O τελευταίος αυτοματισμός που θα αποκτήσουν τα AirPods 2ης γενιάς με την έλευση του iOS 17, αφορά την ρύθμιση της έντασης. Συγκεκριμένα το Personalised Volume θα χρησιμοποιεί τεχνικές machine learning ώστε να αναλύσει σε βάθος χρόνου τις προτιμήσεις σου στις ακροάσεις σε συνδυασμό με την ένταση των περιβαλλοντικών θορύβων προκειμένου να προσαρμόζει την ένταση του ήχου με βάση το δικό σου προφίλ.

The post Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες που θα αποκτήσουν τα AirPods Pro 2ης γενιάς με το iOS 17 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα