Xbox Partner Preview: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Microsoft

Κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, όσον αφορά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε κονσόλες Xbox τους επόμενους μήνες και προέρχονται από εταιρείες που συνεργάζονται με τη Microsoft. Πάμε λοιπόν να δούμε ό,τι σημαντικό ανακοινώθηκε.

Alan Wake II

Στο πλαίσιο του Xbox Partner Preview η Epic Games

Publishing και η Remedy Entertainment παρουσίασαν το Alan Wake II που είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 27 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Epic Games Store).

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μια σειρά δολοφονιών που σχετίζονται με τελετουργίες και έχουν διαταράξει την ησυχία των κατοίκων της Bright Falls, μιας μικρής πόλης που περιβάλλεται από την απεραντοσύνη των βορειοδυτικών ακτών του Ειρηνικού. Στην περιοχή φτάνει η Saga Anderson, μια επιτυχημένη ερευνήτρια του FBI που θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην υπόθεση. Παράλληλα, ο Alan Wake, ένας συγγραφέας παγιδευμένος σε έναν εφιάλτη πέρα από τον δικό μας κόσμο, γράφει μια σκοτεινή ιστορία σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει την πραγματικότητα γύρω του και να ξεφύγει από τη φυλακή του. Η Anderson και ο Wake είναι δυο ήρωες που βρίσκονται σε δυο διαφορετικά ταξίδια, που ουσιαστικά συνδέονται με τρόπους που κανένας από τους δύο δεν μπορεί να κατανοήσει. Παγιδευμένοι σε μια τρομακτική ιστορία όπου υπάρχουν μόνο τέρατα και θύματα, θα πρέπει να βρουν το κουράγιο να γίνουν οι ήρωες που έχει ανάγκη η κοινωνία της Bright Falls.

Μπορείς να δεις το τρέιλερ εδώ.

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater

Το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater είναι ουσιαστικά το remake του θρυλικού Metal Gear Solid 3: Snake Eater της Konami και του Hideo Kojima. Για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Xbox Partner Preview είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από το gameplay.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2023 και θα παραμείνει πιστό στην πρωτότυπη ιστορία που ακολουθεί τα χνάρια του Naked Snake σε μια αποστολή στα βάθη μιας Σοβιετικής ζούγκλας, περίπου 31 χρόνια πριν τα γεγονότα του Metal Gear. Επανέρχονται στους ρόλους τους οι βασικοί voice actors και πέρα από τα παραπάνω, η Konami υπόσχεται αλλαγές για να “ευθυγραμμιστεί” ο τίτλος με τη μοντέρνα εποχή, όπως βελτιωμένα γραφικά με τη βοήθεια της Unreal Engine 5 και αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού, δίχως προς το παρόν να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία.

Την ανάπτυξη του Metal Gear Solid Δ: Snake Eater έχει αναλάβει η Konami Digital Entertainment που έχει τη βοήθεια της Virtuos, όχι όμως και του Hideo Kojima. Το παιχνίδι αναμένεται για Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 5 και PC. Το πότε, ίσως ανακοινωθεί στα The Game Awards τον Δεκέμβριο.

Robocop: Rogue City

Η Nacon και η Teyon παρουσίασαν ένα νέο trailer για το first-person shooter RoboCop: Rogue City, με τίτλο “It Seems There Will Be Trouble”. Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται:

“Καλώς ήρθατε στο Detroit. Η εγκληματικότητα είναι αχαλίνωτη. H πόλη βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, ο απλός κόσμος παλεύει να βρει απορρίμματα προκειμένου να ζήσει, ενώ άλλοι ζουν σε συνθήκες ακραίας πολυτέλειας. Ο έλεγχος του αστυνομικού τμήματος του Detroit δίνεται στην εταιρεία Omni Consumer Products σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την τάξη. Είσαι ο RoboCop, το βασικό στοιχείο αυτής της λύσης, ένα cyborg που έχει ως αποστολή την προστασία της πόλης”,

Το RoboCop: Rogue City θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 2 Νοεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

ARK: Survival Ascended

Το ARK: Survival Ascended είναι το remake του ARK: Survival Evolved και η ανάπτυξή του βασίζεται στην Unreal Engine 5. Προς το παρόν θα το βρεις σε έκδοση Early Access για PC στο Steam, ενώ τον Νοέμβριο θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, όπως ανακοίνωσαν η Studio Wildcard, η Snail, η Grove Street Games και η Instinct Games, που συνεργάζονται για να φέρουν το παιχνίδι στην αγορά.

Η έκδοση Early Access του ARK: Survival Ascended περιλαμβάνει τον πρώτο χάρτη του παιχνιδιού, με τίτλο “The Island” και επίσημη υποστήριξη για mods. Η κυκλοφορία της πλήρους έκδοσης δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2024, ενώ ως τότε θα προστίθεται συνεχώς νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι.

Ξυπνάς σε ένα μυστηριώδες νησί, με τις αισθήσεις σου να κατακλύζονται από το εκτυφλωτικό φως του ήλιου. Λαμπερά χρώματα αναπηδούν από κάθε επιφάνεια γύρω σου, ενώ τα γαλαζοπράσινα νερά ενός καταπράσινου νησιού κυματίζουν στα γυμνά πόδια σου. Ένας βαθύς βρυχηθμός αντηχεί από την ομιχλώδη ζούγκλα, σε παρασύρει στη δράση και σηκώνεσαι όρθιος (όχι φοβισμένος), αλλά με την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος να σχηματίσεις μια φυλή, να εξημερώσεις και να αναπαράγεις εκατοντάδες είδη δεινοσαύρων και άλλα αρχέγονα πλάσματα, να εξερευνήσεις, να κατασκευάσεις και να παλέψεις για να φτάσεις στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Σε περιμένει ένας εντελώς νέος κόσμος.

Spirit of the North 2

Η Merge Games και η Infuse Studio ανακοίνωσαν το open-world adventure game Spirit of the North 2, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store).

Ετοιμάσου για μια επική περιπέτεια, όπου θα αποκαλύψεις τα μυστήρια ενός πανέμορφου αρχαίου κόσμου. Είναι η συνέχεια του βραβευμένου Spirit of the North και θα αναλάβεις τον ρόλο μιας μοναχικής αλεπούς που έχει για παρέα ένα κοράκι και θα έχεις ως αποστολή να αποκαταστήσεις τον χαμένο φύλακα. Θα περιπλανηθείς σε ένα εκπληκτικό ανοιχτό κόσμο, πλούσιο από θρησκοληψίες και αρχέγονα μυστικά. Με τη βοήθεια του βοηθού σου συντρόφου θα αναζητήσεις τους θρυλικούς φύλακες και θα προσπαθήσεις να τους απελευθερώσεις από τον σκοτεινό μάγο Grimnir.

Dungeons of Hinterberg

Η Curve Games και η Microbird αποκάλυψαν ένα νέο trailer για το single-player action RPG και social simulation game Dungeons of Hinterberg, μέσω του οποίου παρουσιάζουν τους μηχανισμούς αλληλοεπίδρασης μεταξύ των χαρακτήρων του τίτλου. Στα πλάνα που θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις παρακάτω, η Luisa κάνει νέες γνωριμίες και δημιουργεί σχέσεις που θα τη βοηθήσουν στην πρόοδό της.

Όσο για το σενάριο: Οπλισμένη με ένα σπαθί και έναν τουριστικό οδηγό, η πρωταγωνίστρια θα εξερευνήσει το όμορφο αλπικό χωριό Hinterberg και θα αποκαλύψει τη μαγεία που κρύβεται μέσα στα μπουντρούμια του. Θα πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί μαγεία, να λύσει γρίφους και να σκοτώσει τέρατα. Αρχικά προετοιμαζόταν να πάει διακοπές σε ένα σύγχρονο χωριό στις Αυστριακές Άλπεις, αλλά αντί για πεζοπορία ή σκι, θα καταλήξει να σκοτώνει τέρατα, να αναζητά θησαυρούς και να λύνει γρίφους. Ξαφνικά, 25 μαγικά μπουντρούμια εμφανίστηκαν πρόσφατα γύρω από το Hinterburg και η δολοφονία τεράτων έχει γίνει ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο, προσελκύοντας τυχοδιώκτες από όλο τον κόσμο στο μικρό χωριό.

Για οτιδήποτε άλλο ειπώθηκε, μπορείς να παρακολουθήσεις την ολοκληρωμένη παρουσίαση στη συνέχεια.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Xbox Partner Preview: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Microsoft appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα