MWC 2024: Smart Connect από Motorola και Lenovo για τη δημιουργία οικοσυστήματος συσκευών

H Motorola και η Lenovo ανακοίνωσαν το Smart Connect στο πλαίσιο του MWC 2024. Είναι ένα νέο εργαλείο που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους από μια συσκευή σε μια άλλη. Για παράδειγμα, εκεί που απολαμβάνεις ένα audio book στο laptop σου, θα έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις την ακρόαση στο tablet

συνεχίζοντας από το σημείο που είχες μείνει. Είτε με μια απλή κίνηση του χεριού, είτε μέσω της απλοποιημένης διαδικασίας κοινής χρήσης αρχείων με το Share Hub. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η λίστα με τις συσκευές που θα υποστηρίζουν το Smart Connect, όμως αναμένεται να δουλεύει σε PCs της Lenovo που τρέχουν Windows 11 ή νεότερο λειτουργικό σύστημα, κάποια tablets της Lenovo και μια σειρά από συσκευές της Motorola.

Με το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι, οι χρήστες του Smart Connect θα εργάζονται σε διαφορετικές συσκευές, χωρίς διακοπές, με συγχρονισμένες ειδοποιήσεις μεταξύ των συνδεδεμένων συστημάτων. Κάτι επίσης ενδιαφέρον είναι το smart clipboard, που θα είναι κοινό για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, για άμεση αντιγραφή και επικόλληση δεδομένων από τη μία στην άλλη. Επίσης, το Smart Connect θα επιτρέπει τη μετατροπή του smartphone σε hotspot για tablets και υπολογιστές ή θα είναι δυνατό να αναλάβει τον ρόλο της webcam. Η προβολή περιεχομένου από το smartphone σε άλλες συσκευές θα είναι μια ακόμα από τις υποστηριζόμενες λειτουργίες, για την περίπτωση που θέλεις να παρακολουθήσεις κάτι σε πιο μεγάλη οθόνη.

Το Smart Connect θα γίνει διαθέσιμο τους επόμενους μήνες, μέσω Microsoft Store και Google Play Store.

The post MWC 2024: Smart Connect από Motorola και Lenovo για τη δημιουργία οικοσυστήματος συσκευών   appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα