Ζαγοράκης: «Η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων»

Στην Τούμπα -όπου διεξάγεται αυτή την ώρα το φιλικό παιχνίδι της εθνικής με την Ονδούρα- βρίσκεται και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Σε δηλώσεις του, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα, επισήμανε ότι χρειάζεται η θετική ενέργεια όλων για να βγει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το τέλμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γραμμένο για την συνεργασία που θα έχουμε και δεν θα σταματήσουμε να έχουμε.

Από την Τετάρτη και μετά, γιατί πρέπει να σεβαστούμε την Εθνική ομάδα που

έχει ένα σημαντικότατο παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί θετική ενέργεια για να βγει η ομάδα από το τέλμα. Έχουν γίνει πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα.

Έχω περάσει από αυτόν τον χώρο και μπορώ να τους καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Σίγουρα η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων και να μας χαρίσει και πάλι όμορφες στιγμές».

Ο -πλέον- πρώην πρόεδρος στην ομοσπονδία, Βαγγέλης Γραμμένος, ανέφερε: «Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους αυτός και η παρέα του. Γνωρίζω τον Θόδωρο και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει».

Το άρθρο Ζαγοράκης: «Η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων» εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα