Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και πώς να το φτιάξεις

21:23 30/1/2021 - Πηγή: Argiro

Φτιάχνεις κέικ, ρεβανί ή κάποια συνταγή που ζητάει αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή φαρίνα με διογκωτικά και δεν έχεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου; Εδώ σου έχω το μυστικό για να το φτιάξεις μόνος σου με αυτά που έχεις ήδη.

Όλοι πάντα έχουμε στο σπίτι μας αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλλά συνήθως δεν έχουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις στο σπίτι με το αλεύρι που έχεις στο ντουλάπι σου, προσθέτοντας εσύ το διογκωτικό που του

χρειάζεται.

Φτιάξε μόνος σου αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Η σωστή αναλογία για να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του για κέικ, πίτες κ.τ.λ. είναι για κάθε 1 κούπα αλεύρι, να βάλεις 1 κοφτό κ.γ. μπέικιν πάουντερ. Τα ανακατεύεις και έτοιμο το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του!

Εδώ σας έχω κάποιες πεντανόστιμες συνταγές για να φτιάξετε με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και να τους ξετρελάνετε όλους!

Αυτά τα pancakes με μπισκότο στη ζύμη τους είναι φανταστικά!Pancakes με ζύμη μπισκότου: Δείτε τη συνταγήΕύκολα cupcakes βανίλια για παιδιά. Γαρνίρετέ τα με σπασμένες καραμέλες, με τρούφα χρωματιστή ή με πολύχρωμα κουφετάκια και προσφέρετέ τα σε ένα πάρτι γενεθλίων!Cupcakes βανίλια για παιδιά: Δείτε τη συνταγήΣυνταγή για εύκολο κέικ βανίλια αφράτο και φουσκωτό, με απλά υλικά! Όλο το μυστικό σε αυτό το απλό και κλασικό κέικ βανίλιας κρύβεται στο ανακάτεμα των υλικών και στο σωστό ψήσιμο!Κέικ βανίλια: Δείτε τη συνταγήΗ καλύτερη συνταγή για τραγανά τυροπιτάκια κουρού με γιαούρτι, ιδανικά για παιδιά. Εύκολα, με ζύμη κουρού φανταστική, χωρίς αυγά και χωρίς μίξερ που γίνεται αφράτη και τραγανή σαν μπισκότο!Τυροπιτάκια κουρού: Δείτε τη συνταγήΗ πιο εύκολη σπιτική πίτσα σπέσιαλ που αγαπούν τα παιδιά. Extra tip: φτιάξτε τη μαζί τους!Πίτσα για παιδιά: Δείτε τη συνταγήΥπέροχος και λαχταριστός, αυτός ο κορμός θα γίνει το στολίδι του τραπεζιού σας!Αφράτος κορμός με φράουλα και σοκολάτα: Δείτε τη συνταγή Σας χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να βρεθείτε στον παράδεισο και να γευτείτε τη θεϊκή τούρτα που έχει γεύση μερέντας!Τούρτα σε 5 λεπτά (με γεύση μερέντα): Δείτε τη συνταγήΕίναι γνωστή σε όλους νομίζω η αδυναμία μου για σοκολάτα. Αυτή η συγκεκριμένη τριγωνική με ξετρελαίνει! Γι’ αυτό πειραματίστηκα και την έμπηξα στο κέικ βανίλιαςΑπίθανο κέικ βανίλιας με νουγκά σοκολάτας: Δείτε τη συνταγή

The post Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και πώς να το φτιάξεις appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα