Το Πρωινό ANT1: Φινάλε με πολύ χορό και έναν αποχαιρετισμό (Video)

15:09 9/7/2021 - Πηγή: Youfly

Η τηλεοπτική σεζόν έρχεται στο τέλος της σήμερα και πολλές εκπομπές ρίχνουν αυλαία. Φινάλε, λοιπόν, και για το Πρωινό του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, αυτή η τελευταία εκπομπή είχε κι έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό!

Η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε την ομάδα της, τους συνεργάτες της και όλη την

παραγωγή, καθώς και όλα τα παιδιά που δούλευαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά «ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί» και φυσικά πέρα απ’ όλους ευχαρίστησε το κοινό που ήταν δίπλα της και τη στήριξε για ακόμη μια φορά.

Πριν ευχηθούν, όμως, καλό καλοκαίρι, ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο καλή επιτυχία στα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα, ενώ η Φαίη Σκορδά φώναξε δυνατά ότι τον αγαπούν πολύ. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλο το πλατό, αλλά ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήθελε να υπάρξουν συγκινήσεις και δάκρυα.

Στο μεγάλο φινάλε για το Πρωινό του ANT1 όλοι ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, με πολλή φασαρία, πολύ χορό και καραμούζες.

Δείτε αναλυτικά όλο το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: 

Pop Up: Συγκίνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ένα μεγάλο πάρτυ το φινάλεΚατερίνα Καραβάτου: «Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω» – Συγκινητικό φινάλε για ΚουΚουΓιώργος Παπαδάκης: «Μέθυσε» στην τελευταία εκπομπή της σεζόν (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Το Πρωινό ANT1: Φινάλε με πολύ χορό και έναν αποχαιρετισμό (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωινό ANT1, Φινάλε, Video,proino ANT1, finale, Video