ΣΚΑΪ: Οι εκπομπές που κόπηκαν πριν αρχίσουν τη νέα σεζόν

11:39 24/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ο σχεδιασμός του προγράμματος στο κανάλι του ΣΚΑΪ αλλάζει, όπως φαίνεται, για τη νέα σεζόν και κάποιες εκπομπές μένουν εκτός αέρα.

Δύο νέα καθημερινά ριάλιτι, το Top Chef και το Big Brother μπαίνουν στο πρόγραμμα του σταθμού, με αποτέλεσμα το “Αγρότης

μόνος ψάχνει” αλλά και το “Extreme Make Over” να μην προχωρούν, άγνωστο για πόσο διάστημα.

Εκπομπές που δεν θα δούμε στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν

Μια ακόμα εκπομπή η οποία έχει παγώσει είναι το “Masked Singer”, η οποία αρχικά ήταν να προβληθεί την Άνοιξη του 2020 και μετά τη σεζόν 2020-2021 που και πάλι αυτό δεν έγινε. Μάλιστα ήδη είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με καλλιτέχνες που θα έπαιρναν μέρος στο σόου αλλά και με γνωστά πρόσωπα όπως ο Νίκος Μουτσινάς και ο Χάρης Βαρθακούρης για την κριτική επιτροπή. Στο σόου αυτό γνωστοί τραγουδιστές εμφανίζονται φορώντας κάποια στολή. Το κοινό κάθε εβδομάδα ψηφίζει κάποιον για αποχώρηση, ο οποίος βγάζει τη μάσκα και αποκαλύπτεται.

Αλλά και το My Style Rocks όπως φαίνεται μπαίνει στο συρτάρι προς το παρών. Αν και είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Κάτια Ταραμπάνκο για να παρουσιάζει την εκπομπή και τον Περικλή Κονδυλάτο να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, το My Style Rocks δεν προχωρά. Στη θέση του θα δούμε την εκπομπή “Κάτι ξαναψήνεται” που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης:

ΣΚΑΪ: Έρχεται το Top Chef – Στον αέρα το τρέιλερΑντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Youfly.com

The post ΣΚΑΪ: Οι εκπομπές που κόπηκαν πριν αρχίσουν τη νέα σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα