Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει νέα σειρά – Ποια ηθοποιός κλείδωσε

17:41 20/3/2021 - Πηγή: Youfly

Το τελευταίο καιρό ακούγαμε ότι ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει μία καινούρια νέα σειρά χωρίς να επιβεβαιώνεται από τον ίδιο η πληροφορία. Τελικά σήμερα ο  δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» (που ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν) μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού ανακοίνωσε ότι αποφάσισε μαζί με την Άννα Χατζησοφιά να γράψουν μια νέα σειρά η οποία όπως τόνισε θα κινείται περισσότερο προς την κομεντί – δραμεντί

παρά προς τη καθαρή κωμωδία.

Στη νέα σειρά θα πρωταγωνιστεί η Τζόυς Ευείδη

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε μάλιστα ότι και στη νέα αυτή σειρά θα έχει μαζί του – από το «Καφέ της Χαράς – την ηθοποιό Τζόυς Ευείδη η οποία θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα δεν θα στεγαστεί αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημιουργός απέφυγε να αποκαλύψει τη νέα του τηλεοπτική στέγη λέγοντας ότι οι συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη και βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com την παραγωγή της ολοκαίνουριας αυτής σειράς έχει αναλάβει η εταιρία Barking Well του Νίκου Κοκλώνη. Μάλιστα τις επαφές για λογαριασμό της Barking Well έχει αναλάβει ο Πέτρος Μπούτος που έχει τη θέση του αντιπροέδρου στην εν λόγω εταιρία. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες επειδή η σειρά θα γραφτεί εξολοκλήρου από το δίδυμο Ρώμα – Χατζησοφιά κι έχει αρκετή δουλειά για να ολοκληρωθεί, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει -στο κανάλι που θα την φιλοξενήσει – κατά το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Η νέα αυτή τηλεοπτική του σειρά όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» θα είναι πιθανότατα  η τελευταία του, καθώς φαίνεται διατεθειμένος στο μέλλον να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα.

Δείτε επίσης: 

ANT1: Αυτή τη νέα σειρά εξετάζουν για την επόμενη σεζόνΑκόμα μια σημαντική ηθοποιός «κλείδωσε» για τη νέα σειρά «Σασμός»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει νέα σειρά – Ποια ηθοποιός κλείδωσε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα