Έξαψη: Η τηλεθέαση και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

16:04 5/1/2021 - Πηγή: Youfly

Ψηλά στην τηλεθέαση βρέθηκε στις 4/1 η νέα σειρά του MEGA, Έξαψη κι εμείς σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά αυτή, η οποία έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021.

Έξαψη: Ψηλά στην τηλεθέαση στις 4/1 – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Το δυνατό ερωτικό δράμα σε σενάριο Τίνας

Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου καθήλωσε τους τηλεθεατές και κυριάρχησε του ανταγωνισμού στο δυναμικό κοινό 18-54 σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση με ποσοστό 15,6%. (ALPHA:12,9%, STAR:11,5% ΣΚΑΙ:11,1%, ΑΝΤ1: 9,5%, ΕΡΤ 1: 4,1%, OPEN: 3,9%).

Η «Έξαψη» κέρδισε το ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, κάτι που φάνηκε στην τηλεθέαση 4/1, αλλά θα φανεί και στα επόμενα επεισόδια. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση στις γυναίκες 25-44, αφού η σειρά κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσης της (slot winner) με ποσοστό 17,4%. Κατά μέσο όρο την παρακολούθησαν 615.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.430.000 τηλεθεατές.

Οι εξελίξεις αναμένονται ακόμα πιο συναρπαστικές! Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, της σειράς Έξαψη, η οποία έχει κερδίσει την τηλεθέαση του κοινού, ήδη από τις 4/1.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Η Βίκυ, νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση. Η αδερφή της και αστυνομικός, Μαρίνα Βούλγαρη, φτάνει στο Ναύπλιο αναζητώντας την αλήθεια. Το πάθος του Αλέξανδρου και της Κλαίρης, φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές τους. Υλικό από κάμερες ασφαλείας στρέφει το ενδιαφέρον της αστυνομίας προς έναν απρόσμενο ύποπτο.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Το στιγμιαίο ξύπνημα της Βίκυς πυροδοτεί τη θέληση της Μαρίνας να βρει τον ένοχο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τις υποψίες του Γιάννου, την ώρα που η Εβίτα «ανακρίνει» τον Αλέξανδρο. Το έντονο ενδιαφέρον του Τζώρτζη για την κατάσταση της Βίκυς φέρνει στο γραφείο του τη Μαρίνα. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σενάριο: Τίνα ΚαμπίτσηΣκηνοθεσία: Βασίλης ΤσελεμέγκοςΔιεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης, Βασίλης ΚλωτσοτύραςExecutive Producer: Σταύρος ΚαπελούζοςΔιεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης ΔιαμαντίδηςΕκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

«ΕΞΑΨΗ» ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#Exapsi Instagram: @Exapsi_megatv

Δείτε επίσης:

Τηλεθέαση 4/1: Επική μάχη σε Μέλισσες & Survivor – Δυνατά η ΈξαψηΈξαψη: Η πρεμιέρα και οι λόγοι που θα ξαναδούμε τη νέα σειρά του MEGA

The post Έξαψη: Η τηλεθέαση και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα