Έλα και θα δεις: Πρεμιέρα o Θοδωρής Αθερίδης απόψε στο MEGA

13:21 16/12/2020 - Πηγή: Youfly

Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης με τίτλο «Έλα και θα δεις» στο MEGA κάνει πρεμιέρα απόψε, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 23:10.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» … πώς και οι βραδινές τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν!

Έλα και θα δεις: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της εκπομπής

Η

νέα βραδινή, εβδομαδιαία εκπομπή με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, «Έλα και θα δεις», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, αλλά και κάθε Τετάρτη στις 23:10 στο MEGA. Μάλιστα, τη δημιουργική επιμέλεια της νέας εκπομπής εκομπής θα αναλάβει η Σεμίνα Διγενή.

Στην πρεμιέρα του «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ», πρωταγωνιστεί η συναρπαστική και δημιουργική ιστορία μιας παρέας, που «φωταγώγησε» το ελληνικό τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία και ο Κώστας Καλδάρας, υπό τη «μαγική σκέπη» του αείμνηστου συνθέτη και δασκάλου τους, Απόστολου Καλδάρα. Τριάντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι τέσσερις φίλοι συναντιούνται ξανά, θυμούνται στιγμές από τη συνεργασία τους με τον θρυλικό συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών, άγνωστα -συγκινητικά και αστεία- περιστατικά, ενώ ερμηνεύουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του αξεπέραστου δημιουργού.

Στο στούντιο του «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» έρχεται η Μαίρη Καλδάρα, εγγονή του μεγάλου δημιουργού, αλλά και οι τραγουδιστές Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μαίρη Δούτση, που τραγουδούν μεταξύ άλλων και σπουδαία τραγούδια του Κώστα Καλδάρα.

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ. ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 23:10 ΣΤΟ MEGA

#elakaithadeis #ελακαιθαδεις

Instagram: @elakaithadeis

Facebook: Έλα Και Θα Δεις / Ela Kai Tha Deis

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:Παρουσίαση: Θοδωρής ΑθερίδηςExecutive producer: Σεμίνα ΔιγενήΣυντονισμός: Μελπομένη ΜαραγκίδουΕπιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη ΚαραλήΜαέστρος: Ντίνος ΓεωργούντζοςΣκηνοθεσία: Γιάννης ΒλάχοςΟργάνωση Παραγωγής: Φάνης ΣυναδινόςΔιεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης

Δείτε το trailer για την πρεμιέρα της εκπομπής «Έλα και θα δεις» που θα παρουσιάσει ο Θοδωρής Αθερίδης:

Δείτε επίσης: Αθερίδης: H πρεμιέρα και οι διπλοβάρδιες μέσα στις γιορτές

The post Έλα και θα δεις: Πρεμιέρα o Θοδωρής Αθερίδης απόψε στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα