Άσε μας ρε μαμά: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εισβάλλει στη σειρά

12:23 18/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εισβάλλει σήμερα στην κωμική σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά κι ετοιμάζεται να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί την Εριέττα, τη μητέρα του Ζαχαρία, που υποδύεται ο Κώστας Φραγκολιάς. Η Εριέττα είναι μία γυναίκα δυναμική, καλοντυμένη κι αρχοντική. Ο ερχομός της δεν αναστατώνει μόνο τον Ζαχαρία, αλλά τον ξαφνιάζει και προκαλεί μεγάλο πανικό στο γραφείο. Ειδικότερα, η μητέρα του κάνει μία βροντερή εμφάνιση

στο γραφείο του αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς ύστερα από την απόρριψη της Ρωξάνης τα έχει βάψει μαύρα. Η Έλλη μες στην τρελή χαρά οργανώνει το γάμο της, ενώ ο Δημήτρης με μισή καρδιά δοκιμάζει γαμπριάτικα κουστούμια υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη.

Ένα νέο καψόνι ξεκινάει για την οικογένεια Ταβουλαρέα, όταν η Ρωξάνη αποφασίζει να βάλει συναγερμό στην βίλα. Η Δανάη γνωρίζει στον Άρη τον κολλητό της, τον Αλέξη, αλλά ο Άρης δεν δείχνει να τον συμπαθεί. Κορίνα και Βασίλης στα πλαίσια συνεργασίας των δύο εταιριών θα έρθουν πολύ κοντά. Την ίδια στιγμή στη βίλα, η Τζοβάνα υποκινεί ανταρσία.

Δύσκολα τα πράγματα στο Άσε μας ρε μαμά με τον κάθε ήρωα να ζει το δικό του δράμα, η είσοδος που θα κάνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μάλιστα, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες ανατροπές.

Δείτε επίσης: 

ALPHA: Τι παίρνει την θέση του Bachelor και του Just the 2 of Us;Μουρμούρα: Ποιοι ηθοποιοί εισβάλλουν στη σειρά του Alpha

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άσε μας ρε μαμά: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εισβάλλει στη σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα