Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σε κρίση, φωνάζει την αλήθεια στο Διαφάνι

11:12 3/3/2021 - Πηγή: Youfly

Συγκλονιστικές προβλέπονται για ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά, με τις εντάσεις να κορυφώνονται στις αδελφές Σταμίρη. Μπορεί ο γάμος της Ελένης να έδωσε λίγη χαρά, η κατάσταση, όμως, βγήκε ξανά εκτός ελέγχου. Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα, η Ασημίνα κανονίζει με τον Νικηφόρο να φύγουν από τις Άγριες Μέλισσες, γεγονός που δε θα δεχτεί η Δρόσω, όσο ο μικρός Σέργιος βρίσκεται κοντά της.

Απελπισμένη για αυτή την κατάσταση, θα επισκεφτεί δικηγόρο, με το θέμα να κινείται νομικά. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Κωνσταντής,

ο οποίος θα τα βάλει με την ίδια του την οικογένεια, προκειμένου να δει την αγαπημένη του Δρόσω ευτυχισμένη. Τα πράγματα, όμως, θα εξελιχθούν ακόμη πιο άσχημα…

Οι φωνές στο Διαφάνι – Η απελπισία της Δρόσως

Παρόλο που η Ασημίνα καθησύχασε την Δρόσω πως δε θα φύγει από κοντά της ο μικρός Σέργιος, το ζευγάρι αποφάσισε την τελευταία στιγμή να κινηθεί πισώπλατα στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, οι ετοιμασίες ξεκινούν, με την Δρόσω να βρίσκεται στην άγνοια, αλλά, φυσικά, σε μεγάλη εγρήγορση για όσα θα ακολουθήσουν.

Ο ενθουσιασμός του μικρού για το Παρίσι είναι μεγάλος. Δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει το μυστικό που του ζήτησαν ο μπαμπάς και η μαμά. Έτσι, όταν η Δρόσω μάθει πως παρά το εξώδικο, η αδερφή της φεύγει, θα εμφανιστεί στο καφενείο, ακολουθώντας την τακτική του Κωνσταντή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tivi, η Δρόσω θα φωνάξει μπροστά σε όλους πως είναι η μητέρα του παιδιού. Όπως, δηλαδή, είχε αποκαλύψει ο Κωνσταντής για την σχέση τους. Μόνο που η Δρόσω δε θα είναι μεθυσμένη, αλλά εξοργισμένη. Θα θελήσει να μάθουν όλοι για το πόσο υποφέρει, εξαιτίας της αδερφής της. Θα μιλήσει ανοιχτά, θα πει πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο και πως το παιδί το κράτησε η Ασημίνα, με την καθοδήγηση της Μυρσίνης.

Όλοι οι κάτοικοι θα μείνουν άφωνοι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Ο μικρός Σέργιος βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Η Ζορζέτ προσπαθεί να βρει λύση

Όσο ετοιμάζεται το ταξίδι, ο Νικηφόρος προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Ζορζέτ, για να τους υποδεχτεί στο Παρίσι. Βέβαια, οι τελευταίες εξελίξεις καθυστερούν το ταξίδι του ζευγαριού, με την ηρωίδα να παίρνει θέση. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Tivi, συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βρει μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ώστε να μείνει και ο μικρός Σέργιος ευχαριστημένος, στις Άγριες Μέλισσες.

Φαίνεται, όμως, πως και η Δρόσω, αλλά και η Ασημίνα έχουν πεισμώσει πολύ. Δεν υποχωρεί καμία, με αποτέλεσμα, η κατάσταση να φτάνει στα δικαστήρια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη σας σειρά.

Δείτε επίσης:

Για άλλους γάμος, για άλλους κηδεία η χθεσινή τηλεθέαση 2/3Άγριες Μέλισσες: Κερδισμένη μάχη ο έρωτας – Τί είδαμε χθες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σε κρίση, φωνάζει την αλήθεια στο Διαφάνι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα