The Bachelor: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στον ALPHA

19:18 22/10/2020 - Πηγή: Youfly

To The Bachelor, στον ALPHA, έχει κερδίσει τους τηλεθεατές που κάθε βδομάδα ανυπομονούν να δουν τις εξελίξεις, τα πάθη, τις αντιζηλίες και τα διλήμματα καρδιάς του Παναγιώτη. Ο σταθμός του ALPHA, αποφάσισε να μειώσει τα επεισόδια, που προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από τρία σε δύο. Οι τηλεθεατές πλέον θα απολαμβάνουν την εκπομπή

The Bachelor κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00.

The Bachelor: Γιατί μειώθηκαν τα επεισόδια της εκπομπής

Όταν λοιπόν τα επεισόδια από 3 γίνονται 2, είναι αδύνατο να μην αρχίσουν να αγωνιούν και να βομβαρδίζουν τα social της εκπομπής με ερωτήματα του τύπου: «μόνον δύο επεισόδια τη βδομάδα θα βλέπουμε πια;» «γιατί συμβαίνει αυτό;» κ.λπ.

Η απάντηση είναι «όχι» δεν θα βλέπουμε πάντα δύο επεισόδια τη βδομάδα. Αυτό θα συμβαίνει όταν το format κι ο προγραμματισμός του show το απαιτούν ώστε να διατηρηθεί αμείωτη η ένταση και το ενδιαφέρον και να ζήσουμε κάθε στιγμή αυτού του ρομαντικού ταξιδιού, μέσα από τα μάτια του Παναγιώτη και των γυναικών που τον διεκδικούν με πάθος.

The Bachelor: Τι θα δείξει στο σημερινό επεισόδιο;

Είναι η στιγμή που οι κοπέλες του The Bachelor περιμένουν την κάρτα για να δουν ποια έχει επιλέξει ο Παναγιώτης για το επόμενο ραντεβού. Η Εριέττα λέει πως ο Παναγιώτης  πάντα ετοιμάζει κάτι ωραίο και έχει αγωνία. Το σχόλιο αυτό προκαλεί την αντίδραση της Αντζελίνας, η οποία της υπενθυμίζει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη καθώς δεν έχει πάει ακόμα ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη.

Ο Παναγιώτης δεν στέλνει κάρτα αυτή τη φορά, αλλά επισκέπτεται ο ίδιος τις κοπέλες για να τους ανακοινώσει ποια έχει επιλέξει για να πάνε ραντεβού. Με το που φτάνει στη βίλα, κάποιες βρίσκουν την ευκαιρία να του εξομολογηθούν τα συναισθήματα τους μπροστά στις άλλες.

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο The Bachelor, στον ALPHA:

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο The Bachelor στον ALPHA, Πέμπτη 22/10 στις 22:00:

Διαβάστε περισσότερα για όσα θα γίνουν στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, στις 22:00 στον ALPHA.

The post The Bachelor: Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στον ALPHA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα