Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα 24/1

23:40 23/1/2021 - Πηγή: Youfly

Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο στίβο μάχης θα βρεθούν σήμερα 24/1, η μπλε και η κόκκινη ομάδα, και σας αποκαλύπτουμε ποια από τις δυο κερδίζει τελικά τον αγώνα επάθλου του Survivor.

Στον Άγιο Δομίνικο οι κόντρες φουντώνουν. Όλοι στο Survivor έχουν το βλέμμα στο ίδιο σημείο, σε αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη. Κάποιοι όμως θα τα δώσουν όλα για όλα, αύριο

24/1 στον αγώνα επάθλου!

Survivor: Ο αγώνας επάθλου και η ομάδα έκπληξη που κερδίζει

Οι κακές συνθήκες και η έλλειψη φαγητού έχουν προκαλέσει εντάσεις και πολλά νεύρα και στις δύο καλύβες. Η μόνη ελπίδα είναι η εκμετάλλευση του κιτ ψαρέματος. Σημαντικό πλεονέκτημα για τους κόκκινους είναι η εμπειρία του Γιώργο Κόρομι, ο οποίος είναι άσος στο ψαροντούφεκο και στο ψάρεμα. Εάν στις δεξιότητές του προσθέσουμε και αυτό που λέμε καλή ψαριά τότε οι έχοντες την κόκκινη μπαντάνα θα δυναμώσουν και θα μπορούν να διαβούν το στίβο μάχης με άνεση.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες θα συμβεί αύριο στον απαιτητικό υδάτινο στίβο μάχης. Ο Γιώργος Κοψιδάς και η ομάδα του θα τα δώσουν όλα, απέναντι στον Τζέημς Καφετζή και τους μπλε. Μπορεί σε προηγούμενους αγώνες η υπεροχή ορισμένων από τους μπλε να είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο αύριο το παιχνίδι παίζεται αλλιώς.

Και για πρώτη φορά σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας λήγει υπέρ της κόκκινης ομάδας. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει τον αγώνα επάθλου του Survivor σήμερα 24/1! Φυσικά το γεγονός πανηγυρίζεται αναλόγως. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά -μετά την ανασύνθεση ομάδων- που πηγαίνει έπαθλο φαγητού στον Κοψιδά και την παρέα του.

Δείτε επίσης:

Survivor 24/1: Ανατροπές, φωτιές και δάκρυα – τρέιλερSurvivor: Διπλή γυναικεία εισβολή προκαλεί ανατροπέςΔείξε μου τους Followers σου να σου πω πόσο Survivor είσαι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα 24/1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα