Survivor: Η αμηχανία της Ελευθερίας Ελευθερίου – Τι απάντησε

13:38 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται αυτές τις ώρες η Ελευθερία Ελευθερίου ύστερα απ’ όσα έγιναν στον τελικό του Survivor. Τί απάντησε η τραγουδίστρια στον Τριαντάφυλλο μετά την αποκάλυψη που έκανε για εκείνη και τον Αλέξη Παππά;

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάφυ υπονόησε – με τον Καλίδη να το αποτελειώνει – ότι η Ελευθερία και ο Αλέξης συνευρέθηκαν ερωτικά στο Survivor.

Αυτή η αποκάλυψη όχι μόνο προκάλεσε έντονα αρνητικά σχόλια από το κοινό, αλλά έφερε την Ελευθερία σε μεγάλη αμηχανία και πολύ άβολη θέση. Ύστερα, η τραγουδίστρια προσπάθησε να μαζέψει τα σπασμένα τονίζοντας ότι ο Τριαντάφυλλος είναι μία κατηγορία από μόνος του και ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Η απάντηση της Ελευθερίας στον Τριαντάφυλλο

«Δεν μπορούμε να του κρατήσουμε καμία κακία γιατί αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος», πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τον τελικό του Survivor. Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν ξέρει τι να πει και ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά για τον Τριαντάφυλλο. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι ο τραγουδιστής σαφέστατα τρολάρει κι ότι δεν ισχύει αυτό που είπε. «Επί απουσία Αλέξη Παππά με βρήκαν πάλι ευάλωτη. Δεν ήταν κι ο Αλέξης να με υπερασπιστεί», αστειεύτηκε.

Ο Τριαντάφυλλος, ωστόσο, επέμεινε αφού όταν του είπαν οι δημοσιογράφοι ότι η Ελευθερία το αρνήθηκε εκείνος με ειρωνικό σχόλιο τόνισε ότι «Αφού λέει η Ελευθερία ότι δεν ισχύει, να την πιστέψετε», με εμφανώς ειρωνικό ύφος. «Εγώ δεν είπα κάτι, είπα ότι είναι πολύ καλά παιδιά». Τότε η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και του είπε ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά μαζί του!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Δημόσια κατακραυγή για την αποκάλυψη ΤριαντάφυλλουSurvivor: Τα συνολικά χρήματα του Σάκη – Ούτε στην Super League

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Η αμηχανία της Ελευθερίας Ελευθερίου – Τι απάντησε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα