Survivor 5: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – All Star εκδοχή και αλλαγές τη νέα σεζόν

14:05 8/7/2021 - Πηγή: Youfly

Το Survivor 5 είναι γεγονός και αναμένεται να επιστρέψει από το δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Με μία τόσο επιτυχημένη χρονιά θα ήταν αδύνατο ο Ατζούν να μην προχωρήσει σε νέο κύκλο του ριάλιτι. Πιθανώς, όμως, στο Survivor 5 να δούμε νέες αλλαγές και περισσότερες εκπλήξεις, αφού δεν αποκλείεται μία All Star εκδοχή.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη στο τέλος του τελικού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα έχουμε τη νέα

χρονιά Survivor, ενώ έχουν ανοίξει οι αιτήσεις. Μάλιστα, αρκετές φορές ρώτησε τους δύο φιναλίστ τι θα συμβούλευαν όσους τους παρακολουθούσαν και θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Σάκης και ο Ηλίας με κάθε ευκαιρία τόνισαν πόσο ιδιαίτερη και γεμάτη εμπειρία είναι, καθώς και το πόσο μπορεί να αλλάξει τη ζωή των συμμετέχοντων.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το σήμα για όσους θέλουν να λάβουν συμμετοχή. Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει ήδη από το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου και σύντομα θα έχουμε ρεκόρ αιτήσεων, όπως συνηθίζεται να γίνεται μετά από ένα πετυχημένο ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Κάτιας για το All Star

Παρόλα αυτά, πιθανώς μερικοί να μη χρειαστεί να κάνουν αιτήσεις, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Survivor 5 να είναι All Star edition με αγαπημένες προσωπικότητες να επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος: στον Άγιο Δομίνικο. Πώς προέκυψε, όμως, πάλι;

Αυτή η ιδέα είχε αναφερθεί ήδη και παλαιότερα, αλλά μετά την επιτυχία του φετινού Survivor, οι πιθανότητες μεγαλώνουν. Λάδι στη φωτιά έριξε η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία πριν λίγες ώρες έκανε μία ανάρτηση στο Twitter υπονοώντας πολλά. Η Κάτια είναι μία πολύ δυνατή παίκτρια, η οποία όμως δεν κατάφερε να δείξει πολλά στο παιχνίδι, αφού ύστερα από 1μιση μήνα περίπου αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας. Σε περίπτωση, ωστόσο, που πάρει μέρος στο all star θα πάει πιο προετοιμασμένη.

Τι λένε για το all παίδες ? #PURPLEPOWER #katiatarabanko pic.twitter.com/BhhKQdxh8g

— KweenKatyaTar (@Kweenkatyatar) July 7, 2021

Η “αποκάλυψη” της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον ημιτελικό

Πέρα από την Κάτια Ταραμπάνκο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε μία δήλωση φωτιά στον ημιτελικό που μάλλον πέρασε απαρατήρητη, ενώ η ίδια η κοσμικογράφος γρήγορα χαμήλωσε τον τόνο της φωνής της με τον Λιανό να αλλάζει θέμα. Συγκεκριμένα είπε: «Ήθελα να το ζήσω κι άλλο. Ευελπιστώ του χρόνου, αν γίνει All Star» (στο παρακάτω βίντεο στο λεπτό 04:10).

Φυσικά δεν αποκλείεται το γεγονός να είναι ένα μεικτό All Star, δηλαδή να φέρει ο Ατζούν κάποιους πολυσυζητημένους παίκτες από προηγούμενα Survivor που θα δημιουργήσουν ομάδες με αντίπαλους Μαχητές που θα επιλέξει η παραγωγή ύστερα από εντατικές auditions.

Άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στο Survivor All Star θα ήταν ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος είχε εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον του να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, ο πιο περιζήτητος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, όμως, είχε δηλώσει ότι δε θα πήγαινε ξανά στο Survivor. Ωστόσο, ο Ατζούν θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον πείσει! Η παρουσίαση θα μείνει στα χέρια του Γιώργου Λιανού, δεδομένου ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πλέον αναλάβει τη Φάρμα στον ANT1.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σχετικά με το Survivor 5 ή την All Star εκδοχή.

Δείτε επίσης:

Survivor: Η άγνωστη πάθηση του Σάκη και η λευκή τούφα στα μαλλιάSurvivor: Θα μοιραστεί ο Σάκης το έπαθλο με τη Μαριαλένα; (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor 5: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – All Star εκδοχή και αλλαγές τη νέα σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα