Omar Sy: Υπογράφει πολύκροτο συμβόλαιο με το Netflix ο ‘Lupin’

21:10 12/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο χαρισματικός Γάλλος ηθοποιός, Omar Sy, που βρίσκεται πίσω από την μεγάλη επιτυχία ‘Λουπέν’, υπέγραψε πολυετή συμφωνία με τον Netflix.

Με βάση την συμφωνία, η εταιρεία παραγωγής του Omar Sy, η οποία εδρεύει τόσο στο Παρίσι όσο και στο Λος Άντζελες, θα δημιουργήσει πρωτότυπες ταινίες για το Netflix. Σε αυτές

πρωταγωνιστής θα είναι ο Omar Sy, ο οποίο θα λειτουργεί ταυτόχρονα και ως εκτελεστικός παραγωγός στις ταινίες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόνο άγνωστος δεν ήταν στην Γαλλία, πριν τη δημοφιλή σειρά του Netflix. Νωρίτερα είχε συμμετάσχει σε αρκετές γαλλικές ταινίες, με κορυφαία όλων το ‘Intouchables’ του 2011, το οποίο είχε μετατραπεί σε παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα εκτός από την τεράστια απήχηση στο box office, η ταινία του είχε χαρίσει και ένα βραβείο Cesa Καλύτερου ηθοποιού. Άλλοι σημαντικοί του ρόλοι ήταν στο Chocolat αλλά και στο Le Chant du Loup, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019.

Η συμφωνία του ηθοποιού με το Netflix δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του γίγαντα streaming να παράγει όλο και περισσότερες σειρές, βασισμένες σε ισχυρές τοπικές γλώσσες. Μόνο το 2021 έφτασαν στο Netflix αρκετές γαλλικές παραγωγές όπως το Oxygen και The Last Mercenary.

Δείτε ακόμα:

Maid: Η λολίτα του Ταραντίνο γίνεται η αποκάλυψη του NetflixChadwick Boseman: Υποτροφία από το Netflix στη μνήμη του

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Omar Sy: Υπογράφει πολύκροτο συμβόλαιο με το Netflix ο ‘Lupin’ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα