MEGA: Η Ελένη Μενεγάκη καλωσορίζει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

19:08 14/8/2021 - Πηγή: Youfly

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA, δίπλα της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής επιβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα στην αγαπημένη παρουσιάστρια με τον δικό του τρόπο.

Μόλις χθες, ο Ουγγαρέζος ανήρτησε μία φωτογραφία στα social media του, που απεικονίζει

τον ίδιο παρέα με την παρουσιάστρια. Μέσα σε μία πρόταση ανακοίνωσε ο ίδιος ότι θα βρίσκεται στο MEGA στη νέα μεσημεριανή εκπομπή! Συγκεκριμένα, έγραψε: « Για να μην τα πολυλογώ, συνέβη αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι μου. Σας περιμένουμε…». Στη φωτογραφία, μάλιστα, η Ελένη φαίνεται πως “μαλώνει” τον Δημήτρη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Ougarezos (@d_ougarezos)

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη και το καλωσόρισμα

Η ανάρτηση μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 12 χιλιάδες likes στο Instagram με πολλά σχόλια να επαινούν την επιλογή του. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο γράφοντας: «Δεν φαντάζεσαι ποσό έχω χαρεί που επιτέλους θα είμαστε μαζί ! Καλώς ήρθες Δημήτρη μου στο #megatokalo».

Ο ενθουσιασμός που έχει τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το κοινό τους ξεκίνημα στο MEGA είναι εμφανής! Η νέα εκπομπή θα έχει τον τίτλο Ελένη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Μία εκπομπή γεμάτη με «Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις…», όπως ανακοίνωσε το MEGA μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη δε θα έχει δίπλα της μόνο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και τους Σάββα Πούμπουρα, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Γιάννη Μούτσο και Δέσποινα Τσόκου. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 2 παρά δέκα το μεσημέρι!

Δείτε επίσης: 

Μενεγάκη – Πούμπουρας: Το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασίαΕλένη Μενεγάκη: Το τσαχπίνικο τρέιλερ της MEGA εκπομπής της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MEGA: Η Ελένη Μενεγάκη καλωσορίζει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα